23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour

Teemu Putkosella pirteä kierros Aasian kiertueella

Putkonen nousi ennen Bangladeshin turnauksen finaalikierrosta tulosluettelossa puolivälin paremmalle puolelle.

Kauden avauskilpailuaan Asian Tourilla pelaava Teemu Putkonen on esittänyt Bangladeshisissa nousujohteisia otteita päivästä toiseen.

Perjantaina hän alitti kilpailussa ensimmäisen kerran 70 lyönnin rajan tuloksellaan 69, ja kiipesi jaetulle 31. sijalle.

”Ensimmäiset kaksi päivää olivat vähän hankalampia, mutta kiva että riitti jatkoon, kun tiesin että parempaa on tulossa”, Bangladesh Openin kahdella ensimmäisellä kierroksella tulokset 73 ja 72 lyönyt Putkonen sanoi.

Hän onnistui tuplaamaan kisan birdiesaaliinsa kolmannella kierroksella. Paras vaihe osui reikien 12–15 jaksoon, missä Putkonen teki kolme päivän neljästä birdiestään. Bogeja tuli yksi Kurmitola Golf Clubin kentän molemmille puoliskoille.

”Tänään oli jo paljon parempaa peliä ja enemmän birkkupaikkoja saatiin luotua ja muutamia hyviä puttejakin upotettua.”

”Huomenna jatketaan samalla suunnitelmalla, paljon väyliä ja griinejä, että saadaan paikkoja. Kun putti toimii, niin sitten on mahdollista saada hyvä score tauluun.”

Putkonen on joutunut turvautumaan vaativalla kentällä rauta-avauksiin. Myös kovat viheriöt aiheuttavat oman päänvaivansa.

”Kenttä on aika tiukka tiilta, ja paljon tulee käytettyä rautakolmosta avauksissa, joten lähestymisiin jää aina vähän enemmän matkaa. Griinit alkaa olla tosi kovat jo nyt, että toivottavasti saadaan vähän vettä niille, että tulisi vähän pitoa.”

”Tulostaso ei ole mikään kummoinen, mutta griinien kovuus vaikuttaa siihen tosi paljon, kun on tiukka lyödä paljon palloja lähelle.”

Thaimaan Jazz Janewattananond (-13) johtaa kisaa neljällä lyönnillä ennen Intian Shubhankar Sharmaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje