28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour

Putkonen loistovireessä – seitsemän birdie kierros avaamassa tien Aasian kiertueelle?

Teemu Putkonen nousi Hua Hinin karsintafinaalissa jo kymmenen joukkoon.

Teemu Putkosen otteissa on ollut sellaista nousujohteisuutta kuin kiertueen karsintafinaalin kaltaisessa tapahtumassa kuuluukin olla. Lauantaina hän iski Asian Tourin ”korttitalkoissa” kisan toistaiseksi kovimman kierrostuloksensa 65 lyöntiä, ja kiipesi hienosti jaetulle yhdeksännelle sijalle.

Kokonaissaldoon -12 siirtyneen Putkosen Lakeview Resort & Golf Clubin A&B-kentällä pelaama kierros käsitti seitsemän birdieä ja yhden bogin.

Putkosen tilanne näyttää kisan päätöskierroksen alla varsin valoisalta. Hän on parhaillaan neljä lyöntiä niiden pelaajien edellä, jotka kärkkyvät ensimmäisinä pääsyä strategisen rajan yläpuolelle.

Aasian kiertueen kortti heltiää viidennen kierroksen päätteeksi kisan 35 parhaalle ja samaan tulokseen yltäneille pelaajille.

Thaimaan Hua Hinissä pelattavan karsintafinaalin johdossa on isäntämaan Poom Pattaropong (-20). Australian Zach Murray (-19) on toisena.

Putkonen nousi onnistumisensa myötä jo kilpailun parhaan eurooppalaisen paikalle yhdessä ruotsalaisten Matthias Johanssonin ja Christoffer Baumannin kanssa.

Karsintafinaalin toinen cut asettui -5:n kohdalle. Sen selvitti 71 pelaajaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje