11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour

Janne Kasken AT-kortin metsästys ei tuottanut tulosta

Suomalaisten pelit jatkuvat kahden viikon kuluttua kautensa avaavalla Asian Development Tourilla.

Suomalaiset pelaajat jäivät vaille AT:n korttia tällä viikolla Thaimaassa käydyssä kiertueen karsintafinaalissa. Kolmikosta Janne Kaske, Teemu Putkonen ja Juhana Kukkonen, vain ensin mainittu selvitti kilpailun molemmat (36 reikää ja 72 reikää) cutit, mutta kortti jäi hänenkin osaltaan varsin kauas.

Päätöskierroksella tuloksen 72 lyönyt Kaske (+3) jakoi kilpailussa 65. sijan. Paikka niiden 35:n ja samaan tulokseen yltäneiden pelaajien joukkoon, jotka vahvan kategorian saivat, olisi vaatinut häneltä viisi lyöntiä paremman tuloksen.

Kasken ehyen oloisen tulossarjan ainoa tahra osui toiselle kierrokselle, joka vaati 77 lyöntiä. Hän oli vielä ensimmäisen kierroksen jälkeen kilpailussa neljännellä sijalla.

Jo pidempään Aasian suunnalla ammattilaisena pelanneen Kasken ura jatkuu maanosan kakkoskiertueella Asian Development Tourilla. Joitakin kisoja hänelle lienee kuitenkin tiedossa myös AT:lla.

ADT on myös Asian Tourillta pudonneen Teemu Putkosen ja uutena kiertueelle liittyvän Juhana Kukkosen (vahvistamatta) osoite.

Thaimaan Rayongissa kahdella kentällä pelatun karsintafinaalin voitti korealainen Seungtaek Lee (-14), joka pelasi kisassa ainoana pelkkiä kuutosella alkaneita tuloksia.

Asian Tourin kausi 2018 käynnistyy ensi viikolla, ADT:lla aloitellaan viikkoa myöhemmin. AT:n avauskisa pelataan Singaporessa ja ADT:n karavaani matkustaa Malesiaan ja Bangladeshiin. Kakkoskiertueen kisojen osallistujaluetteloita ei ole vielä tässä vaiheessa julkaistu.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje