Janne Kaske.
Asian Tour |
14.11.2016

Janne Kaske loistavissa asemissa Indonesiassa

Porvoolainen on toisen kierroksen osalta kesken jääneessä Jakartan kilpailussa kakkosena. Vain voitto pelastaisi hänen korttinsa Aasian kiertueelle myös ensi kaudeksi.

Virvik Golfin kasvatti Janne Kaske (-9) pelaa hienoa turnausta Pondok Indiahin kentällä meneillään olevassa Indonesia Openissa. Hän on kisassa kahden päivän jälkeen jaetulla kakkostilalla yhdessä kolmen muun pelaajan kanssa.

Torstaina lukemat 68 iskenyt Kaske paransi toisella kierroksella tulostaan yhdellä lyönnillä. Hän on tehnyt kilpailussa tähän saakka 11 birdieä ja kaksi bogia.

Palattuaan huonon sään vuoksi vietetyn tauon jälkeen takaisin kentälle, Kaske missasi par-puttinsa 16. reiällä. Hän sai balsamia haavoilleen päätösreiällä chipattuaan pallonsa kuppiin viheriön reunasta.

”Kiva päästä pitkästä aikaan pelaamaan viikonloppuna kärkikahinoissa. Pitkään hakusessa ollut svingi alkaa pikkuhiljaa asettumaan kohdilleen ja olen saanut paljon birkkupaikkoja pedattua. Kenttä on melko helppo pehmeiden olosuhteiden johdosta, joten viikonloppuna tahti kärjen osalta ei varmastkaani tule hidastumaan”, Kaske sanoi.

Hänen mukaansa on hieman epävarmaa pelataanko Jakartassa täydet neljä kierrosta. Seudulla nousee ukkosrintama päälle iltapäivisin, mikä sotkee aikatauluja.

”Heikosti menneen kauden voisi tässä tietenkin pelastaa voittamalla tämän kisan. Edes kakkossija tällaisessa palkintopotiltaan pienemmässä kisassa ei auta minua kortin uusimiseen, joten sen suhteen on melko mukavaa pelata kun ei ole mitään muuta kuin voitettavaa. Tämän kisan jälkeen olisi vielä kolme kisaa ADT:llä (kakkoskiertue) jäljellä, joista voisi huippupelillä saada kortin uusittua Aasian kiertueelle.”

Eroa kärjessä olevaan yhdysvaltalaiseen kiertuetulokkaaseen Johannes Veermaniin on kaksi lyöntiä.

Kasken kanssa samassa yhdeksän alle -tilanteessa ovat Ranskan Lionel Weber, Taiwanin Hung Chien-yao (28 reikää) sekä Intian Khalin Joshi (27 reikää).

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti