5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour

Janne Kaske 42:s Thaimaan AT-turnauksessa

Thailand Openin toinen puolisko haihdutti suomalaisten menestyshaaveet Bangkokissa.    

Janne Kaske (-6) sijoittui parhaana suomalaisena 42:nneksi, viikonvaihteessa pelatussa Thaimaan avoimessa mestaruusturnauksessa.

Kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen upealla tuloksella (62) johtanut Kaske käytti päätöspäivän kierrokseensa 71 lyöntiä. Kortistä löytyi viiden birdien ohella kolme bogia ja yksi tupla.

Eroa voiton vieneeseen isäntämaan Rattanon Wannasrichaniin (-21) kertyi 15 lyöntiä.

Teemu Putkonen (62:s) hävisi Kaskelle kolmella lyönnillä. Hän aloitti kisan jämäkästi (69–67), mutta viikonlopun kierroksilla (72–73) meno hieman hyytyi.

”Ei mennyt viikonloppu kuten Strömsössä. Hyvä fiilis oli päivään lähdettäessä, vaikka peli muutaman tunnin viivästyikin sateen ja ukkosen johdosta”, Putkonen sanoi.

”Kierros ei kuitenkaan saanut lentävää lähtöä, kun aloitin 14. reiältä ja ensimmäinen avausmeni out. Kovaa vääntöä oli koko päivän, mutta mikään ei tuntunut kallistuvan omalle puolelle.”

Pari vahvaa kierrosta antoivat hänelle osviittaa, että tulosta syntyy, kun asiat vain napsahtavat kohdalleen.

”Paljon hyvää jäi viikosta. Vihdoin raudat kurvaavat oikeaan suuntaan, niin tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin. Nyt pari viikkoa lepoa ja treeniä, jonka jälkeen viiden viikon kisaputki.”

Intialaiset Shiv Kapur ja Gaganjeet Bhullar jakoivat Bangkokissa kakkossijan kaksi lyöntiä Wannasrichanille hävinneinä. Lauantaina suomalaisten kanssa pelanneet Thaimaan Kiradech Aphibarnrat (Kaske) ja Australian Scott Hend (Putkonen) jakoivat kuudetta sijaa kuusi lyöntiä kärjestä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje