[14][27]

[14][27]
Kilpagolf - Yliopistogolf

Anna Backman päätti kisansa birdieen ja nousi voittoon yliopistokisassa

Backmanin loistava turnaus ei riittänyt viemään Miamin yliopistoa voittoon asti, vaikka joukkuekaveri Daniella Barrett oli 17:s.

Kolmannelta sijalta päätöspäivään yliopistokisa Allstate Sugar Bowl Intercollegialissa lähtenyt Anna Backman nousi jakamaan voittoa pelattuaan päätöspäivänä tuloksen 71 (-2). Miamin yliopistoa edustavan Backmanin kanssa ykkössijan jakoi Floridan Clara Manzalini.

Backman varmisti jaetun ykkössijan vasta päätösväylällä tehtyään sillä kierroksen kolmannen birdien ja nousten näin Manzalinin rinnalle. Kisa pelattiin New Orleansissa, English Turn Golf & Country Clubin kentällä.

Backman esiintyi tasaisesti läpi kilpailun tehden kierrostulokset 70–71–71. Opinahjojen välisessä kilpailussa Miami ei pystynyt lyömään kampoihin Floridalle, joka oli täysin ylivoimainen tuloksella -23. Toiseksi sijoittuneen Miamin tulos oli -7.

Miamin viisihenkisen joukkueen kolmanneksi paras pelaaja oli Daniella Barrett, joka sijoittui tuloksella -1 kilpailussa jaetulle 17. sijalle. Denverin yliopiston riveissä kilpaileva Erika Danielsson jakoi 14. sijan tuloksella -2. UAB:n Tia Teiniketo oli kilpailussa 63. tuloksella +12.