Roope Kakko leikkauspöydälle - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Roope Kakko leikkauspöydälle

Roope Kakon jalkavaivat vievät miehen leikkauspöydälle. © Getty Images

Roope

Roope Kakko on pitkään kärsinyt jalkavammasta jonka aiheuttajaksi on arvioitu muutama vuosi sitten todettu reumatismi. Turvonnut vasen jalka on ollut varsin kipeä pelien aikana myös kuluvalla kaudella.

”Viime perjantaina koin jymypaukun, kun tuttu lääkäri löi faktat pöytään ja kertoi, että en tule pelaamaan ennen joulukuuta. Magneettikuvat kertoivat karua kieltään ja näyttivät, että akillesjänteessäni on repeämä”, kirjoittaa Kakko kotisivuillaan.

”Jalkani on ollut jo pitkään kipeä, mutta luulin kipujeni johtuvan reumasta. Olen koko ajan elänyt siinä uskossa, että jalka on mitä on – purraan vaan hammasta ja annetaan mennä. Tuntuu mahtavalta ajatella, että leikkauksen jälkeen koipien pitäisi olla kunnossa ja voin todella pelata täysin terveenä ensimmäisen kerran pitkästä aikaa. Reuma nimittäin on mitä ilmeisimmin jo voitettu kanta, koska kaikki paikat muuten ovat 100 % kunnossa”, Kakko jatkaa.

Kausi on siis Kakon kohdalta ohi. Onni onnettomuudessa on se, että hän saa vammasta johtuen Tourille kaudeksi 2012 ”medical extensionin”, joka käytännössä antaa hänelle mahdollisuuden siirtää nykyinen kategoriansa vuodella eteenpäin.

Kuluvalla kaudella Kakko ehti pelata ET:lla viisi kilpailua joissa hän selvisi kolmasti jatkoon. Viimeiseksi jääneessä kisassaan Madeiralla hän oli 16:s. Kauden kokonaisansiot olivat hieman yli 16.000 euroa.

Teemu Tyry

Roope Kakon kotisivut, blogi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje