11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Mizunon edustus Mika Osmolle

Mika Osmon leveille harteille siirtyi heinäkuussa Mizunon tuotteiden edustus Suomessa. Kuva Espoon Golfseuran kentältä, jossa hän vastaa ravintolatoiminnasta.

Mika

Mika Osmo on jykevänoloinen ja positiivisuutta ympärilleen luova golfalan monitoimimies. Ennen nykyistä uraansa hän ehti toimia mm. tiskijukkana, baarimestarina,ovimiehenä sekä kioskiyrittäjänä.

Viimeiset vuodet hän on ollut tuottamassa palveluita Hartolan kentällä jossa vastuualueisiin ovat kuuluneet ravintolan lisäksi caddiemasterin toiminta ja pro-shop. Vuoden alusta Osmon yritys Golfpalvelu on vastannut myös Espoon Golfseuran ravintolasta.Näiden toimien liksäksi Osmo pisti heinäkuussa nimen alle Mizunon tarjoamaan paperiin, japanilaisen mailamerkin myynti ja sen edistäminen Suomessa on nyt hänen vastuullaan.

”Kyllä sitä ehtii kun järjestää asiat hyvin. Hartolan toiminnasta luovun kuitenkin tämän kauden jälkeen”

Hartolan ravintola-ja caddiemastertoiminta nousivat Golf Digestin vuoden 2009 rankinglistalla erittäin korkealle. Nousussa on myös EGS:n ravintolan arvostus, puskaradion kautta tulleet kehut ovat olleet moninaisia.

”Kovasti paiskitaan duunia. Kun henkilökunnalla on hyvä henki päällä se näkyy työn tuloksessakin. Minun tehtäväni on luoda puitteet ja motivoida, ruoskiakin tarvittaessa.Hyvin meillä menee, lounasaikaan ravintolan käyttöaste on kova. Pienet asiat vaikuttavat, huolehdin siitä, että raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja salaattipöytä erinomaista parempi, se luo aina ensivaikutelman joka on tärkeä”, Osmo aloittaa.

Arkilounaan hinta on 8,90. Perjantaisin ravintolassa on barbeque-ilta kello 18-20 joka sekin on jo löytänyt oman asiakaskuntansa

Espoossa ja Hartolassa hänellä on yhteensä 21 henkilöä palkkalistoillaan, Espooseen ”jouduttiin” palkkamaan heti alkukaudesta kaksi kokkiai alkuperäistä suunnitelmaa enemmän kovan menekin takia.

Keskinäisen

”Meillä käy hyvin paljon muutakin väkeä kuin golfareita syömässä. Tutkimme sitäkin, että pyörittäisimme ravintolaa ainakin osittain myös talvisaikaan. Tämä on mainio paikka järjestää yritystilaisuuksia, pikkujouluja ja juhlia”.

Talvilomat paloivat

Mizunoon Mika Osmolla on pitkäaikainen ja lämmin suhde sekä pelaajana että tuotteiden jälleenmyyjänä.

””Olen Mizuno-fani. Se auttaa uudessa toimessa varsin paljon. Brändi on korkealle arvostettu koko maailmassa, näin myös Suomessa. Rautamailat ovat arvostetuin osa tuotevalikoimaamme, mutta koko tuoterepertuaari on erittäin hyvässä iskussa”, Osmo luonnehtii.

Sopimuksen tehtyään hän lähti välittömästi tien päälle pyörittämään Mizunon demokiertuetta ympäri Suomen.

”On tärkeää saada ihmiset kokeilemaan uutuustuotteita ja vertailemaan niitä omiinsa. Siitä se kauppa lähtee syntymään. Kun otin vastaan tämän haasteen, poltin samalla perinteiset talveen ajoittuvat lomani. Syksy ja talvi menevät nyt kautta 2012 valmistellessa,” hän jatkaa.

Mika Osmo järjestää Espoossa lauantaina 27.8 Golfpalvelu Scramble-nimisen kilpailun.Palkintoina on, yllätys yllätys ainakin Mizunon golfvälineitä.

Teemu Tyry

Mizuno, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje