XXL - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#641134 Ilmoita asiaton viesti

heipä hei, XXL

sähän oot tosi hyvä tyyppi kun toivot kuolemaa ja sen sellaista ja ihan meikäläiselle. taidat ollakkin ihan sellainen parempi ihminen kuin me muut? tiliotteesta voi jo varmasti näyttää, että ’juu, minäkin olin hengessä mukana’.

en ole käsittääkseni mennyt vielä niin alas, että toivoisin kenellekkään (saati että olisin toivonut) kuolemaa. suhtautumiseni kuolemaan on tosin kondiksessa; me kaikki kuolemme joku päivä, myös sinä kuin minäkin. meitä menee monella eri tapaa, eikä iällä, sukupuolella, ihonvärillä tai kansallisuudella ole sen kanssa mitään tekemistä. en ole havainnut myöskään minkään uskonnon vaikuttavan millään tavoin asiaan.

jep, minussa löytyy myötätuntoa, sääliä ja koko hoito, mitä ihmisen tunneskaalaan kuuluu. uskallan myös näyttää tunteeni.

en kuitenkaan kestä tekopyhää jeesustelua tahi mitään muutakaan helvetin teennäistä, pinnallista, feikkiä tahi väärää asennoitumista saati sitten, että yhdelläkään teistä on jonkin tason oikeus tuomita ketään hänen oman henkilökohtaisen ajatusmaailman vuoksi.