-> Spielen, Kimble, Ritari, Kaide, - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHelsingin City Golf Ry jäseneksi vuonna 2006-> Spielen, Kimble, Ritari, Kaide,

#376868 Ilmoita asiaton viesti

Spielen:

HCG:n jäsenet saavat jäseninä älykortin, jossa on 200 ladattua palloa valmiiksi. Tämän lisäksi aina korttiin palloja ladattaessa, jäsenet saavat 25% alennuksen. Hinnoista voi olla mitä mieltä tahansa. Nordcenterissä 4€ saa saman kuin paloheinässä 2€ kolikolla.

Kimble:

HCG on OIKEA golf ry. Sitä pyörittää ja hoitaa henkilöt jotka eivät ole yhtiön listoilla. Yhtiöllä on tietty kuulosteluoikeus hallituksessa, kuten muissakin golfseuroissa. Ja uskon että nämä 500 liittynyttä jäsentä ovat juuri niitä jotka panostuksellaan haluavat kehittää kenttää. Ainakin tähän mennessä on näyttänyt lupaavalta.

Ritari:

Paloheinään ei tule yhtiöstä riippumatonta seuraa. jopa golfliitonkin mielestä yhtiön ja seuran parisuhde tulisi olla ikuinen. Kaikkialla seurat sekä yhtiöt elävät symbioosissa, niin meilläkin. Btw. Tervetuloa seurakseni Kuusvaaran jäseneksi.

Kaide:

Neuvottelijoiden välit eivät tulehtuneet missään vaiheessa. Seurojemme toimintaperiaatteet, kehityssuunnitelmat sekä kotikentän tukemishalukkuus ratkaisivat pelin. Asiat tällä kertaa taistelivat, eivät ihmiset. (kuten pitääkin). Annoimme jäsenille tiedoksi jäsenhakuvaiheessa meidän linjauksemme ja 500 liittynyttä jäsentä antoivat liittymisellään tukensa meidän mallille.

Ja pojat, mitä palloihin tulee, niin omassa puu3:ssa on 3 eriväristä pallonkuvaa osumista. Eikä se peliä haittaa. Ovat vain niin eri paikoissa lapaa, että hävettää pro:lle näyttää. Pitää vain pitää mielessä että maila on työkalu ja työkaluja voi silloin tällöin vähän paremmin puhdistaa. Pallohan se on mikä siellä ilmassa lentää.

T: Jani