Re:Kiitos neuvoista kaikille - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#358704 Ilmoita asiaton viesti

Lähes kaikilla oli joku hyvä vinkki taaksevientiin.

Vieraspelaajan neovo laudanpätkästä oikean jalan ulkoreunan alla auttaa pitämään jalkaa pönkänä, joka vastustaa kiertoa. Tuntemus painon virtaamisesta oikean reiden sisäsyrjälle on myös hyvä neuvo.

Golffin´n analyysi liian kumarasta alkuasennosta oli myös oikea aavistus. Ryhdin parantaminen ja leuan nosto antaa tilaa vasemmalle olkapäälle kiertyä. Vanha mailan varsi stopparina on myös hyvä harjoite (taitaa olla Swingipetterin videollakin)

Perimmäinen syy pään nousuun ja lantion sveijaamiseen oli se, että taakseviennin alussa kädet lähtivät viemään mailaa ulos eli vasen käsivarsi irtosi vasemmasta rintalihaksesta. Puolisvingissä takaa lyöntisuuntaan katsottaessa mailan varren ollessa pystyssä kämmenet olivat lähes vartalon ulkopuolella. Olisi pitänyt olla keskellä rintakehää.

Vertaamalla alla olevan linkin svingiä omaani huomasin tämän.

Kädet irtosivat jotenkin vartalosta ja ainoa tapa jatkaa taaksevientiä oli nostaa ’spine angelia ’ ja nousta oiken jalan päälle.

Nyt sisäkuvuksen perusteella alkaa näyttämään aika paljon paremmalta. Pitäisi päästä lyömään palloja halliin.

Olisi muuten hieno homma, jos jonnekin voisi laittaa svingejä kommentoitavaksi. Kotiproiden analyyseistä on aina apua toisille kotiproille.

Lue lisää: Hyvä kuvaus taakseviennistä