Re: Virpiniemi – SAUNA - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVirpiniemi – SAUNARe: Virpiniemi – SAUNA

#369339 Ilmoita asiaton viesti
vpo

Kyllä golfklubilla sauna pitää olla ja mieluummin lämpimänä 🙂 Sankivaarassa on toki sauna, mutta kylmä sauna ei tosiaan hirveästi lämmitä. Ennen, kun klubirakennus oli kaupungin omaisuutta, piti sauna tilata kaupungilta ja lasku tuli sitten kilpailun järjestäjälle. Nykyisestä käytännöstä en sitten tiedä, mutta aika harvoin Sankivaarassa saunomaan pääsee. Tähän on klubirakennuksen korjauksen myötä tiettävästi tulossa muutos, eli hetivalmis sauna olisi rakenteilla, mistä kiitos Oulun Golfille. Olen Ollin kanssa samaa mieltä, että sauna varmasti parantaa klubin ilmapiiriä.

Parhaat mielikuvat, riippumatta kierroksen sujumisesta, ovat jääneet kentiltä, joilla on saunomismahdollisuus. Olen myös aina pyrkinyt käyttämään mahdollisuuden sanomiseen klubilla, se kun on näin oululaisittain niin eksoottista 🙂 Jossakin direktiivissä pitäisi määrätä näköalasauna ja vilvoitteluparveke, kuten esim. Porvoossa, klubin vakiovarusteisiin.

Kummallista, että Virpiniemen osakkaat viittaavat Sankivaaraan, ovathan OGK ja Virpiniemigolf kaksi täysin eri klubia. Onhan se sauna palvelu siinä missä harjoitusaluekin, eikä kukaan kysele harjoitusalueen hoitokustannusten perään, vaikkei siellä koskaan vierailisikaan 😉