23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
#357985 Ilmoita asiaton viesti

Nykyisellä hinnoittelulla kahvia voi jossakin mennä kaupaksi vain aiemmin mainitsemasi 25 kuppia/pv.

On selvää, että ravintolanpitäjän on hinnoiteltava palvelunsa korkealle, jos pyrkimyksenä on mahdollisimman pieni volyymi.

Toinen mahdollisuus on asiallinen hinnoittelu ja suuri volyymi, jolloin absoluuttinen kate on riittävä, vaikkakin alhaisemmalla kate-%:lla. Tämä toimintatapa tuo myös paljon muuta etua: tyytyväisemmät asiakkaat, enempi ihmisiä klubilla, parempi tunnelma jne.

Termospullomiehet saapuvat takaisin maksavien asiakkaiden joukkoon ja saattavat jopa hymyillä ja vilkutella tutuille, päästyään parkkipaikkojen yksinäisyydestä kanssaihmisten pariin takaisin.