23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 206)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ehdotan että kaikki tänne kirjoittavat boikotoivat kaikkia klubiravintoloita josssa kehdataan ottaa kahvikupista enemmän kuin 1.20 e ensi kaudella. Oikea hinta olisi korkeintaa 1 e, mutta annetaan nyt tuon verran periksi. Älkää unohtako, että kahvi klubeilla maksoi ennen euron tuloa korkeintaan 5 mk eli n 80 senttiä. Golf on jo muutenkin niin kallista, että ainakin minä otan oman termoksen mukaan ja kehtaan jopa tarjota terassille muille, jos hinta on yli tuon 1.20. Minähän osakkeenomistajana omistan tuon terassinkin.

    En boikotoi.

    Minä lupaan juoda kahvit klubiravintolassa tämän vuoden jokaisena pelipäivänäni. Yleensä vieläpä pullakahvit. Ja jonkun kerran varmasti syönkin klubilla.

    ’Minähän osakkeenomistajana omistan tuon terassinkin’

    Josta ravintoloitsija varmasti maksaa oy:lle vuokraa.

    En tiedä muista kentistä, mutta ainakin meillä ravintoloitsija painaa kesällä tosi pitkää päivää leipänsä eteen. Ei käy kateeksi. Eiköhän kaveri ole kahvikupille sellaisen hinnan määritellyt, jolla bisnes vielä kannattaa. Minä maksan sen hinnan, enkä yhdy boikottiin.

    Ja vielä pikku neuvo. Sovi ekalla tiillä kaverin kanssa veto pullakahveista ja pelaa sen verran hyvin, ettet joudu maksumieheksi:-).

    Minäkin lupaan joka kierroksen jälkeen poiketa klubilla täydentämässä tyhjentyneitä energiavarastoja. Ja kiskaisen siihen vielä kahvit päälle. Maksoi se sitten euron tai kaksi. Saattaapa joskus jopa sisältyä tuohon lounaan hintaan.

    Pitääkös Ringo sut tilata siihen terassille tarjoamaan niitä kahveja vai päivystätkö ihan koko päivän?

    Nimetön

    Minä lupaan boikotoida, kun en kahvia juuri työpaikan ulkopuolella juo. Yleensä otan klubilla olutta tai limua.

    Hyvä asiasta keskustellaan ja ennen kaikkea, mikä on golfkentän palveluiden funktio. Menemmekö ryöstettäväksi ja nautitaanko edullisista palveluista. 0,4 e asia ei ole kiinni, vain tunteesta mikä ’kaupasta’ jää.

    0,8 e kahvikupista jää vielä hyvin katetta, 1 e on ok ja pulla sumpit 2 e.

    Ihantellinen klubi on sellainen, minne menee kahville, syömään tai oluelle, vaikkei pelamaan ehdi. Siihen on vielä matkaa…

    Volvolla ajellaan, mailat vaihdetaan ja eiku Peakkia ylle, mutta kahviin ei ole varaa.

    Kyllä kait on niin, että harvalla klubilla ravintolanpitäjä rikastuu. Minusta on vain hyvä, että joku on meitä siellä sateellakin palvelemassa.

    Lopetetaan kitinä tästä, ei täytetä huusissa vesipulloa vaan pidetään huoli siitä, että hyvätasoinen ravintolapalvelu on saatavissa mahdollisimman monessa paikassa.

    Semmonen palvelu mimmonen asiakas.

    En suosittele boikotoimaan, juon ja nautin kahvit mennentullen ja kierroksellakin, koska kahvitarjoilu pelaa sielläkin usealla kentällä. Elämä on yhtä naaatintooo!!!

    Minäkään en boikottiin rupea. Lupaan ryystää kahvia ja olutta klubilla ensikesänä viimekesän malliin. Eli lähes joka kierroksen jälkeen oluet klubilla ja pullakahvit kierroksen puolivälissä.

    Ottakaa mieluummin kylmä ja raikas keskioluttuoppi, niin ei tarvitse marista kahvin hinnasta.

    Tosiasiassa mä en edes tiedä mitä meidän klubilla maksaa kuppi kahvia, mutta sen tiedän, että mä maksan todella paljon mieluummin vaikka kaksi euroa, kunhan saan juoda sen viihtyisässä ja siistissä paikassa, kahvi on maukasta ja kuumaa, ja ennen kaikkea se tarjoillaan posliinikupissa.

    Kyllä Juuso on siinä asiassa niin helvetin oikeassa, että ei ole mitään niin suurta hurskastelua kuin mersumiehet termospulloineen golfkentän parkkipaikalla juuri kolmen viikon Floridan pelireissulta palanneena.

    Jokainen saa boikotoida mitä haluaa, vaikka hengittämistä kaupungissa, koska ilma on niin saastunutta.

    on kyllä aika kummaa että on varaa pelata golfia mutta kahvi on liian kalllista joutavaksi… haloo…!

    samalla pitäisi varmaan kiertää kaiken maailman roberts cafet yms kun latte on 4 eukkii.

    ostan kahvini sieltä mistä sen parhaiten saa, hinnalla ei ole väliä!

    n.m. yli 2 pannua päivässä lipittävä!

    Uskon vahvasti, että jos ja kun joskus golfaamisen lopetan, syy on jossain IHan muualla kuin klubiravintolan hinnoissa. Jatkan niin kahvin kuin oluenkin juomista klubilla vanhaan tahtiin.

    Tässä pätee kysynnän ja tarjonnan laki. Hinta on juuri se kuin pitää ollakin.

    En boikotoi, koska joskus on kiva istahtaa klubilla ja juoda rauhassa kupillinen hyvää kahvia – ei ole rahasta kiinni.

    Nimetön

    Taisit unohtaa sen, että ravintolan pitäjä on ehkäpä vuokrannut liiketoimintaansa myös sen ravintolan terassin, joten oletpa siis tosi reilu ja kiva kaveri, jos rupeat tarjoilemaan siellä omia eväitäsi muillekin. Voisit ehkä käyttää valtaasi kunnioitettuna ’herra osakkeenomistajana’ ja vaikuttaa jatkossa sen ravintolanpitäjän valintaan ja sitä kautta hintoihin? Mustakin 1,20 kahvikupista on paljon, mutta enpä mä nyt jaksais marista siitä julkisesti. Jos mä maksan sen kaksi-kolme kertaa viikossa, niin big deal. Kerropas muuten, miten päädyit tuohon oikeaan hintaan?

    Viereisessä ketjussa haetaan porukkaa ostamaan halvalla pyyhe. Halukkaita yhteisostajia tuntuu löytyneen, vaikka hintakin nousi 60 % kesken tarjouskierroksen. Mutta pääasia, että on halpaa.

    Ringohan voisi täällä myös pistää ketjun pystyyn. Ketkä tulevat kimppaan kahvipakettien ostamiseksi Lidlistä. Sumppia voisi sitten keitellä parkkipaikalla tai rangen nurkalla. Ja halvaksi tulee..

    Tämä tarina on tosi: minä kävelin (kyllä, en tuhlannut rahoja bensaan) eilen 4 kilometrin matkan ostaakseni 2 pakettia kahvia (Saludo, siedettävää vaikkeikaan hyvää) paikallisesta Valintatalosta hintaan á 99 senttiä. Äitini käski. Ja isäni voi todistaa, hän joutui kävelemään saman reissun kanssani, kun noita paketteja ei saanut kuin 2 per talous.

    Nooh. Ehkä se kahvi ei ollut se tärkein asia tuossa.

    normaalit kahvilahinnat ne mun mielestä klubin raflassa on. joskus jopa halvemmat. keskustan kahviloissa ne hinnat on useimmiten ainaki korkeemmat. ja on jopa mulla opiskelijana varaa parit kahvit viikossa maksaa ni on se kumma jos ei täyspäiväsesti työssä käyvällä

    Nimetön

    Mielestäni 1.20 ei ole kallis hinta, jos vertaa esim. stadin keskustan tai vaikkapa ihan vaan huoltoaseman kahveihin.

    Sen sijaan ihmettelen monien kommentteja tyyliin ’on varaa pelata golfia ja sitten marisee kahvikupin hinnasta…’. Mielestäni golf ei ole ensinnäkään mikään erikoisen kallis laji, jos verrataan esim. kuntosaliin (salikortti ym.), tennikseen, lasketteluun tai moneen muuhun. Toisekseen en minä maksa mielelläni mistään ylihintoja, vaikka onkin varaa pelata golfia. Jos olutkori maksaa kaupassa 50 euroa, ostan sen halvemmasta paikasta, vaikka mulla onkin varaa pelata golfia.

    Nimetön

    Ala-asteen käsityö-opettajani Unski oli kova kahvittelija. Hän saattoi ajaa polkupyörällä 10 km keskellä koulupäivää, jos tiesi jossain olevan kahvitarjoilun. Siihen aikaan pankit ja kaupat järjestivät säännöllisesti kahvitteluja.

    Voi näitä aikoja. Unski olisi tullut hulluksi, jos olisi tiennyt kuinka kalliiksi kahvikupin hinta on noussut – etenkin golfklubeilla.

    Kahvi golf klubilla…. Hmmm olenpa joskus kuullut, että sellaistakin olisi tarjolla. Ei sentään, kyllä mää muistan väärin. Se oli kuitenkin kalja. Aina kierroksen päälle on kiva vetää porukan kanssa se yks huurteinen terassilla (viime kesänä oli pakko välillä siirtyä sisätiloIHin). Velipojan kanssa meillä on aina kisa: 18:lla töpeksinyt maksaa kierroksen :o) Ellei sitten ole tiikaljoja jostain siunaantunut aikaisemmin.

    …elämä on.

    Eihän tässä ole kyse siitä, onko golfarilla varaa. Kenenkään talous ei kaatuisi vaikka hinta olisi 15 €, kyse on periaatteesta. Usean kymmenen prosentin nousu euroon siirtymisen jälkeen kupillisen hinnassa oli törkeän kova.

    Ei kahvilan pitäjä ole hinnoitellut kuppia minkään kulu- ja katevastaavuuden perusteella, vaan sille kipurajalle, minkä hän arvioi vielä jotenkin menevän läpi.

    Mikäli klubillamme kupin hinta em. korotuksen jälkeen lähiaikoina nousee liityn ringon joukkoihin, en varallisuuden vaan periaatteen vuoksi.

    Voi herranen aika teidän murheitanne. Siihen se maailma ja talous kaatuu, kahvikupin hintaan.

    Voin kertoa, että monella klubilla kahvilan/ravintolan pito on siinä ja siinä: ravintolan pitäjiä ei ole klubin ovella jonoksi asti.

    Joten jos olette onnistuneet saamaan klubillenne hyvän ravintoloitsijan, pitäkää hänestä kiinni, maksakaa kahvikuppinne mukisematta ja olkaa tyytyväisiä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 206)
Vastaa aiheeseen: Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!

Etusivu Foorumit Yleistä Kahvikuppi sitten vain 1.20 e!!!