Re: VIASAT+golf+urheilu - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVIASAT+golf+urheiluRe: VIASAT+golf+urheilu

#398701 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Viasat kanavatarjonta:
Tuo urheilukanavien supistaminen on kyllä hieman outoa, mutta ehkä nyt jatkossa sitten panostetaan laatuun (ei ole vielä näkynyt), koska aikaisemmin tuota tarjontaa ei mielestäni riittänyt aivan kolmelle kanavalle, ainakaan minun makuuni. Tosin, samaan aikaan kun kanavia supistettiin, tarjottiin HD-kanavat samalla kuukausimaksulla (ennen 9,95/kk), eli tuli 4 kanavaa lisää samalla kuukausimaksulla. Jos sinulta on veloitettu HD-kanavat tammikuulta (ja siitä eteenpäin), pyydä ihmeessä hyvitystä seuraavaan laskuun. Jos et omista vielä HD-boxia, kannattaisi olla yhteydessä asiakaspalveluun ja pyytää tuo boxi näihin muutoksiin vedoten, jos ei ilmaiseksi, niin kohtuuhintaan.
Muuten, Golfkanavaa tuskin koskaan tulee saamaan ilman tuota muuta hömppää.

Yksi ohjelmatarjonnan ongelma on maakohtaiset sopimukset, Suomessa esim. maikkarilla on useita yksinoikeuksia lajeihin jotka suomalaisia kiinnostavat. No MAXin tarjonta kuuluu onneksi Viasatin kanavapakettiin.

Määräaikaiset sopimukset
Viasat on tehnyt kahdenlaisia määräaikaisia sopimuksia, joissa puolet sopimuskaudesta on saanut puoleen hintaan. Toinen on vuoden sopimus (1/2 vuotta puoleen hintaan) ja toinen on kahden vuoden sopimus. Luulenpa että paketin kaupanneella henkilöllä/yrityksellä on ollut oma lehmä ojassa, että on saanut tuon kahden vuoden sopparin aikaan, eikä ole sitä sopimusta tehdessä varmastikaan kovin painottanut (on se vaan tyhmää maksaa liikaa lafkako?) sopimuksen määräaikaisuutta. Toisaalta, on palveluntarjoan kannalta reilua, ettei asiakas vain pelkästään hyödynnä etuja ja sitten karkuun (vrt. matkapuhelinliittymien puheaikatarjoukset aikoinaan). Onhan melkein jokainen sopimukset tehnyt satelliittiasiakas saanut laitteet ja asennuksenkin miltei veloituksetta, jotkut jopa täysin ilmaiseksi.

Selostukset ja tekstitykset
Keskustelin juuri erään organisaation henkilön kanssa ja kertoivat että heillä on tehty nyt paljon töitä tämän asian eteen ja parannuksia on kuulemma tulossa piankin, saas nähdä. Organisaatiossa on vaan juuri tapahtunut muutoksia ja se hieman hidastaa tahtia. Pyysin samalla englanninkielistä selostusta HD-kanavan golflähetyksiin, koska sellainen kuitenkin on helposti saatavilla.