Re: Velkavankeus golfosakkeesta tahtomatta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVelkavankeus golfosakkeesta tahtomattaRe: Velkavankeus golfosakkeesta tahtomatta

#435912 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (2.2.2012 8:22:57)

monttukone kirjoitti: (1.2.2012 15:05:28)
Ilman tuota sijoitusta meillä ei ole koko lajia. Niin yksinkertaista se on.

Eihän osakkuus-malli ole mitään muuta kuin tänne pohjoiseen periferiaan 80-luvulla lanseerattu hype, jolla saatiin iso joukko hyväuskoisia sijoittamaan rahaa gryndereiden enemmän tai vähemmän tuottoisiin hankkeisiin. Golf lajina on aivan eri juttu ja minua v***a kun näin hieno laji halutaan väkisin sotkea näihin rahoituskuvioihin.

Tämä laji on kyllä lanseerattu jo paljon ennen 80-lukua ja asialla olivat golfista innostuneet, jotka usein omalla porukalla rakensivat kentän porukalleen.
MUTTA 80/90-luvulla ahneet grynderit pilasivat homman.

Parti kirjoitti: (2.2.2012 8:22:57)
Juujuu, tiedän ettei Suomeen voi rakentaa turist- tai puhtaita GF-kenttiä, mutta ei sitä tarkoita että kaikkien meidän pitäisi olla osakas-pelaajia. Siihen väliin mahtuu aika paljon erilaisia malleja jos henkiseltä laiskuudeltaan vaivautuu miettimään. Yhteen totuuteen uskominen on ensimmäinen ja pitkä askel tiellä tuohon henkiseen laiskuuteen.

Niinkauan kun poliitikkoja ei saada ymmärtämään, että golf on liikuntaa siinä kuin hyppyrimäki, jää-tai uimahallikin, on osakasrahoitus ainoa keino. Kukaan järkevä sijoittaja ei enää lähde yrittämään rahantekoa golfkentällä.
Asiaa hämmentää lisäksi kateus ja golfin ansioton eliittiluonne.