Re: Vantaan Golfpuisto -hanke - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVantaan Golfpuisto hankeRe: Vantaan Golfpuisto -hanke

#531103 Ilmoita asiaton viesti

Jutusta suora lainaus
:
’Greenfeen keskihinta asettunee 40 euron paikkeille. Viimeistään kolmantena vuonna kierrosmäärä on 20 000 paikkeilla ja tulovirtaa muodostuu jo 800 000 euroa. Range, opetustoiminta,yritystapahtumat, kahvila ja yhteistyökumppanuudet tuovat 200 000 euroa. …Siinä on miljoona kasassa. ’

Jutun yhteydessä olleessa kartassa oli kymmenen Golf-kenttää 15 kilometrin sisällä Petikossa. Kaikki taistelee varmasti greenfee-tuloista ja Petikko aikoo kaapata oman osuutensa ennestään tiukoilta markkinoilta.

Ensimmäisenä silmille lainauksesta hyppää keskihinta 40 euroa. Eniten minua ihmetytti, että millä eväillä tämä uusi kenttä aikoo erottua muista kilpailijoista ? Petikossa saa pelata ilman green cardia. mutta kuinka suuren osuuden pelaajista se oikein tuokaan ? Säilyykö tämä etu loputtomiin vai vastaavatko kilpailijat samanlaisilla tarjouksilla jopa ennen kentän valmistumista?

Herättää todella paljon enemmän kysymyksiä tulevaisuudesta kuin selkeitä vastauksia.

Jos minulta kysytään, niin lisääntyvä kilpailu on hyvästä, koska kuluttajille tarjotaan samalla rahalla enemmän. Omana oletuksena on, että Petikon kenttä on nopeasti talousvaikauksissa ellei omaa uskollista asiakaskuntaa löydy Suomen isoimmalta markkina-alueelta.