Re: Vacon Open ’cädit’ - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#200177 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (20.8.2014 22:18:46)

Liitli kirjoitti: (20.8.2014 21:47:38)
Tiedoksi vaan, että Kytäjällä ei ole tälle tapahtumalle mitään järjestävää seuraa. Golfliitto on järjestänyt tapahtuman paikallisen yhtiön ( huonolla ) päätöksellä ja luvalla. Nyt onneksi päästään tästäkin hulluttelusta eroon.

Voi kun kuulosti itsekkäältä lausumalta.

Itse haluan isosti kiittää Kytäjää siitä että ovat viikoksi antaneet hienon kentän kilpagolfin käyttöön ja vieneet lajia siten isosti eteenpäin tässä maassa.

Kytäjä on toiminut hyvin kisaisäntänä. Käsittääkseni myös kilpailijat ovat arvostaneet kenttiä sekä tapahtuman puitteita kokonaisuudessaan. Sieltä löytyy hyvin tilaa myös katsojille. Itsellä on sellainen käsitys että kisa tuo myös varsin hyvää mainosta kenttäyhtiölle. Eli, ehkä siitä osakkaatkin hyötyvät pitkässä juoksussa.

Ymmärrän hyvin että yksikenttäisen yhteisön osakkaat kärsivät kohtuuttomasti. Siinä palaa vastikemaksuja turhaan kun ei pääse viikkoon kentälle ja lisäksi aiheutuu kaikenlaista rajoitusta sekä hankaluutta jo ennen kisoja.

Kytäjän kohdalla asiaa helpottaa toinen kenttä jolle osakkaat pääsevät hyvin pelaamaan. Pienellä tarkkaavaisuudella (riittävän aikaisin varaamalla) pääsee varmistamaan peliajat omalle ryhmälle. Siellä kun suositaan muutenkin osakkaiden pelaamista. Tämän lisäksi osakkailla on etuoikeus päästä pelaamaan kilpakenttää kisasäädöillä..sekin on mukava kokemus, pienen mahdollisen haitan vastapainoksi..

Eikä ole kuulunut osakkailta mitenkään erityisemmin valitusta. Mielellään kisat saisi vaikka jatkua Kytäjällä. Se nyt lienee kuitenkin Suomen paras kenttä (tai siis molemmat) ammattilaistason kisojen järjestämiseen.