Re: Vacon Open ’cädit’ - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#200146 Ilmoita asiaton viesti

Hurricane kirjoitti: (17.8.2014 22:19:32)

ENNEN… vapaaehtoisten cäditehtävien julkistamista olisi kannattanut miettiä asiaan sopivaa ohjeistusta. Kaikki vapaaehtoiset eivät välttämättä harrasta golffia itse sellaisella tasolla että voisi tietää/tuntea kaikkia sääntöjä. Tästä siis opiksi ja ensi kerralla toisin!

No ei kai voida olettaa että cädeille aletaan kisajärjestäjän taholta opettamaan lajin perussääntöjä? Olisikohan itsekritiikki hieman pettänyt jos tuollaiseen duuniin hakeudutaan ilman alkeellista perusosaamista? Vai mitäpä luulet että tämä kyseinen pelaaja on asiasta mieltä: himassa nelikuinen esikoistyttö, ansaitsemismahdollisuudet harvassa ja sitten kun sellainen kohdalle sattuu niin joku mailahemmo ryssii vielä kaksi extrapenaa korttiin? Eihän nuo kaksi lyöntiä vienyt mieheltä kuin 272€, mutta on sekin lentolipun hinta ja saattaa loppukaudesta näytellä isoa roolia seuraavan kauden pelipaikkoja jaettaessa. Sanoi olettaneensa että tarjolla olevat cädit olisivat edes jotenkin kartalla hommasta mihin ovat ryhtyneet. Ja mun mielestä pelaajaalla on kyllä oikeus juuri tuollaiseen olettamaan.

J-P Salakari

PS. Jos tästä jotain pitää kisajärjestän oppia niin sen, että jatkossa pitäisi asettaa selkeästi tiukemmat vaatimukset vapaaehtoisille mailahemmoille.