Re: Vacon Open ’cädit’ - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#200139 Ilmoita asiaton viesti
ts

J.J. kirjoitti: (17.8.2014 19:10:41)

Lavantauti kirjoitti: (17.8.2014 17:41:15)

J.J. kirjoitti: (17.8.2014 12:31:35)
Mielestäni caddieiden käyttö pitäisi golfissa lopettaa ja suorastaan kieltää kokonaan. Se on jäänne menneisyydestä jolloin palvelijat huolehtivat lordien ikävistä velvollisuuksista, niin muussa elämässä kuin golfissakin.

Pelaajan pitäisi itse huolehtia kamojensa liikuttelusta, huoltotoimista ja mikä tärkeintä, etäisyyksistä, linjoista ja mailavalinnoista. Toisin sanoen tehdä kilpailugolfista entistäkin vaativampaa fyysisesti, psyykkisesti ja taidollisesti.

Joo, olishan se komeeta kun kärki tulis Majorin päätöspäivänä vikan väylän loppusuoralle lippikset kädessä, tiukasti etukumarassa kolmipyöräisiä kärryjä työnnellen. Niihin kärryihin saisi hienosti mainoksiakin!!!

Kuka kärryistä on puhunut?

Onhan se nyt kumma, että lajissa – joka haluaa mieltää itsensä urheiluksi – tarvitaan erillinen henkilö kantamaan kamat ja neuvomaan suorituksissa, ettei pelaajaparalle rundi olisi niin kamalan raskas eikä vahingossa katsoisi puttilinjoja väärin.

Niin katsos kun valistuneemmat ymmärtävät senkin, että eri urheilumuodoissa on tarkoitus ratkaista voittajat eri tavoin. Kestävyys- ja taitolajit ovat siinä omissa kategorioissaan, eikä fyysinen rasittavuus todellakaan ole ainoa urheilun tunnusmerkki.

J-P: Kellotitko sen JK:n ryhmän pelaajia erikseen tuossa 12-14 väylillä? Olis kiva tietää jotain lukuja, millä saivat raon eteensä syntymään.