Re: Uusi Lakisto rules! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUusi Lakisto rules!Re: Uusi Lakisto rules!

#414502 Ilmoita asiaton viesti
KL

Nips kirjoitti: (10.7.2013 17:04:49)

KL kirjoitti: (9.7.2013 23:10:04)
Mitä tulee Lakiston uudistukseen, niin aion käydä katsastamassa uudistetun takaysin. Etuysin Popo Tilander onnistui pilaamaan, mutta elän toivossa, että takaysin osalta tilanne olisi valoisampi. Lakisto on ollut minulle mieluisa kenttä sieltä 90-luvun jälkipuolistolta asti ja toivon sille pelkkää hyvää.

Kaikkea en laittaisi arkkitehdin kontolle. Kysehän on tilaustyöstä ja maksajat hyväksyivät piirustukset. Kyllä asia on hyväksyjien vastuulla.

Tuon kokoluokan projekti kun polkaistaan käyntiin ja maksetaan suunnittelijalle isot rahat tämän tekemästä työstä, niin aniharvalla golfyhtiön hallituksella on pokkaa hylätä tilattu suunnitelma ja siihen investoidut rahat ja lähteä alusta. Mutta oikeassa olet, tilaaja päättää mitä haluaa.

Sen verran olen jo paljon aiemmin kuullut, että Popon suunnitelmat olivat vielä karmeammat kuin miten ne lopulta toteutettiin. Joka tapauksessa nelosen griini ja vitonen kokonaisuudessaan ovat tyypillistä Popoa ja siitä joko pitää tai ei pidä. Minä en pidä. Kuten joku aiempi kommentoija, minäkin haluan nähdä mihin minä yritän lyödä. Myöskin pidän sellaisista viheriöistä, joissa pallo pysyy ja joilla golfin pelaaminen on miellyttävää. Popon suunnittelemat viheriöt kumpuineen ja ylitsevuotavine kallistuksineen ovat kyllä kauniita, mutta huonosti soveltuvia klubigolfin pelaamiseen. Varmasti hyvinkin käypiä ammattilaisten tarpeisiin kentällä, joka rauhoitetaan kuukaudeksi ennen kisoja.

Nimimerkillä ’Popon viheriöiltä on pirun vaikeaa löytää järkeviä reiänpaikkoja’