Re: Uudenmaan parhaat kentät ? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäUudenmaan parhaat kentät ?Re: Uudenmaan parhaat kentät ?

#534131 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (1.4.2014 23:16:49)
[
MIksi ihmeessä lista on täynnä osakekenttiä. Osakekentillä pelataan osakkeen tuottamalla pelioikeudella, eikä perustu jäsenyyteen. Jäsenyys millään noista kentistä ei oikeuta pelaamaan (tai ruuhkauttamaan) kyseistä kenttää.

Eli kannattanee verrata kenttien kierrosmääriä, joita aika monet kentät vuosikertomuksisssaan ilmoittavat. Kokonaiskierrosmääräkään ei kerro koko totuutta ruuhkista, jos verrataan pk-seudun ja etäämmällä olevien kenttien kierrosmääriä. Esimerkiksi Nordcenter voi olla joskus kesäkuun viikonloppuina ruuhkainen, mutta arki-iltoina ihan tyhjä (koska pelaaminen keskittyy paljolti loma-aikaan). Vastaavasti jotkut kehä 3 luona olevat kentät ruuhkautuvat arki-iltapäivinä aika pienelläkin pelaajamäärällä

Varmasti oikean suuntainen kommentti. Tosin kommentoit hieman eri asiaa.

Toisaalta kentät, joilla tioimivissa seuroissa on vähän jäseniä, voisivat helposti profiloitua oikeiksi osakaskentiksi ja nostaa maksut sille tasolle, ettei uusia jäseniä tai osakkaita edes tulisi muista kuin halukkaista ja maksukykyisistä.

Liittyen aiempaan kommenttiisi koskien osakeomistusta kentällä, jossa toimivassa seurassa ei ole jäsenenä, ihmettelen mikä logiikka siinä on. Pelaamaanhan pääsee mille kentälle vain melko pienillä rajoituksilla.