Re: Tilastoja pohjaksi - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTilastoja pohjaksiRe: Tilastoja pohjaksi

#456644 Ilmoita asiaton viesti

Tässä faktan poikasta, lokkien ’vihollisten’ toimittamaa faktaa, että ei voi syytellä vääristä faktoista.

Karua luettavaa siitä, että ainakin joku kenttäyhtiö on tunaroinut siis viimeiset 20 vuotta. Jos pelitilanne muuttui 2006 niin sitä ennen oli vain 14 vuotta aikaa hoitaa asiat kuntoon.

Lihavoinnit allekirjoittaneen eli kohdat, missä tukka nousi pystyyn.

Lähde: Golfliiton Uudenmaan alue keskusteli sitoutumattomasta pelaamisesta
Golfpiste.comin artikkeli 21.9.2010:

Golfliiton seuroissa jäsenten lukumäärä tulee Peltoniemen mukaan kasvamaan noin 4000 pelaajalla, virallinen luku vahvistuu kun viimeisetkin seurat ilmoittavat omat lukunsa. Pelikierrosten määrä kotimaisilla kentillä ei ole noussut viimeisten vuosien aikana jäsenmäärän mukaisesti. Kuluvasta kaudesta lukuja ei ole valmiina, mutta yleinen käsitys on, että helteisestä heinäkuustakin johtuen kierrosmäärät putosivat kesästä 2009.[/I]

Nevas Golfin puheenjohtaja Markku Kosken ehdotus oli työryhmän ehdotustakin kovempi mutta selkeä:
’Liitto voisi antaa tasoituskortin vain niillle pelaajille jotka ovat sitoutuneita, muut pelatkoon omalla kentällään’, kuului Kosken resepti sille, että pelaajia saataisiin sitoutumaan kentille. Tämä ehdotus sai kannatustakin, jos salista kuului varoittaviakin mielipiteitä.

Työryhmä oli tilannut elokuun alussa Pekka Montoselta selvityksen siitä, kuinka paljon Uudenmaan alueella olisi vapaana osakkeita tai pelioikeuksia.

’Määrä on luokkaa 8500. Kun tähän ynnätään piilevästi myyntihaluiset , ollaan jo yli 10.000 osakkeen määrässä. Muutaman vuoden kuluttua uusien kenttien myötä tämä määrä on arvioni mukaan noin 13.000, Montonen kommentoi.

Tämä on varmasti suuri haaste, mutta peruskysymys kuuluu, kenen tehtävänä kenttien taloudesta huolehtiminen on? Nevaksen tavoin myymättömiä osakkeita on enemmässä määrin muutamalla muullakin kentällä.

’Meillä on 700 osaketta joista maksetaan vastiketta, samanverran on pöytälaatikossa odottamassa ostajaa. Taloudellinen tilanne on varsin vaikea, Koski kertoi kokouksen jälkeen. Nevaksen osakkeet ovat pölyttyneet laatikoissa yli 20 vuoden ajan.

Siis 20 vuoden ajan. Sinä aikana on Neuvostoliitto romahtanut, yksi sukupolvi vaihtunut, Nokia noussut ja laskenut. Lokit ovat liidelleet kaiketi siitä 2006 lähtien.