5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
#214389 Ilmoita asiaton viesti

sotanorsu kirjoitti: (16.3.2012 5:20:49)
Mielenkiintoisen asiatonta keskustelua täällä nykyään 😀

No muistutettakoon tässä vaiheessa sen verran, että Yhdysvalloissa ei starttirahaa makseta kenellekkään. Euroopan kiertue onkin sitten eri asia. Mutta kyllä omilta puheilta pohja aika äkkiä lähtee kun huutelee mitä tahansa.

Ja kuinka se vanhuus tuleekaan draivien osalta, ennen Doralia Tiger johti kiertueen kokonaisdraivi tilastoa tämän vuoden osalta.

Darren Clarkesta sen verran, että arvostan häntä pelaajana ja tykkään erityisesti katsella hänen rautalyöntejään. British Openissa olin varauksetta miehen puolella ja söin kynsiäni läpi sunnuntain kierroksen. Mutta Openin voiton jälkeen miehellä kuulemma alkoholin kanssa vähän karannut lapasesta, joka näkyi myös pelituloksissa. Onko Darren Clarke siis parempi esimerkkinä nuorille kuin Tiger? Siihen en edes halua ottaa kantaa, muuta kuin sen verran, että molemmat varmasti omalla tavallaan. Tigerista ja skandaalista puhuttaessa on muistettava millaisen suurennuslasin alla mies on elänyt koko aikuisikänsä. Omassa mielessäni se on suurin faktori, joka on johtanut tähän kaikkeen. Sen vaikutuksia tuskin kukaan täällä pystyy arvioimaan.

Olisi myös mukava kuulla lisää perusteluja sille kuinka Rory romahti reikäpeleissä? Kenties jopa keskustelua, jossa tuodaan esiin ainakin kaksi näkökulmaa.¨

Toivon, että Tiger voittaa Mastersin, toisaalta toivon myös, että Rory tai Darren voittaa. Kaikki kuuluvat suosikkeihini, kaikki ehkä hieman eri asioiden takia. Tigerilla ei sentään ole hätää, koska kuittaa starttirahat joka tapauksessa 😉

Iloisia keskusteluja 🙂

Itsekin arvosta kovasti Clarkea ja hänen lahjakkuutta pelaajana. Lisäksi hän saa suuret sympatiani vaimonsa kohtalon vuoksi. Hänelle on kuitenkin läpi uran maistunut alkoholi ja tupakkatuotteet suurissa määrin. Ilmeisesti niin suurissa, että homma ei ole ollut ainan ihan Darrenin omissa käsissä. Siitä huolimatta hän on suuren lahjakkuuden ansiosta onnistunut saavuttamaan muutaman hienon voiton.

Päihteiden käytön takia häntä on kuitenkin vaikea nähdä varsinaisena nuorten esikuvana.