5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
#214381 Ilmoita asiaton viesti

Prboy kirjoitti: (15.3.2012 20:11:59)

oka kirjoitti: (15.3.2012 18:32:28)

Niinhän se tekikin, ei ollut eka kerta. Dejavu tuli taas Doralin jälkeen. Kumma kun keskeyttää vain silloin kun menee persiilleen, ei johtopallosta.
.

No niin analysaattorit ovat vihdoinkin ryömineet taas päivänvaloon. Odottelin teitä jo maanantaiksi. Jos kantti ei kestä kertoa oikea syytä antipatiaan Tigeria kohtaan (väärä ihonväri), niin kun ette enää ilmeisesti roiku äitinne helmoissa, niin älkää keksikö perusteluiksi edellä olevan kaltaista lapsellista soopaa. Miksiköhän majorissa, jos on voiton mahdollisuus, kannattaa yrittää tsempata loppuun risallakin jalalla, kun taas tavallisessa pikkukisassa, joita on tullut voitetuksi satakunta ei, etenkin kun pian on tulossa major, jonka haluaisi oikeasti voittaa. No, eihän sillä oikeesti jalka ollut kipeä, se pitäisi palkata Shakespiere Companyyn. Niin hyvin se näytteli taas ontumista. Olen muuten pari viime vuotta pelannut risan polven kanssa. Tiedän mistä kirjoitan.

Nää Tiger mollaamisperusteet ovat muutenkin aivan naurettavia. Jos ihonväri olisi toinen saisimme esim. kaikkien G-miesten todistamana kuulla kuinka kova jätkä se Tiger on, kun se kaataa mimmeja mennen tullen. Sitä paitsi kova jätkä ei koskaan hymyile. Sitä minä vaan en ymmärrä, miksi Tigerin seuraaminen kannattaa haaskata hymyilyn tilaistointiin tai mailojen paiskomisen kyttäämiseen sen sijaan kun tutkisi vaikkapa kuinka hän selviää kisoissa vastaan tulevista vaikeuksista. Ette kai te väitä, että peliälynne on niin hyvä, ettei teillä ole Tigerilta mitään enää opittavaa? Muuten, eipä tuo MacIlryokaan kisoissa mikään Hangon keksi ole ja pieleen menneen lyhyen putin jälkeen on moniesti ollut vain pikku ero lentävään mailaan. Kunhan ehtii kolmekymppiseksi eiköhön mailat lentele. Minä uskon, että se on vain hyvä merkki.

Sitä minä vaan läksin arvuutteleen, koska se nykyinen maailman listan ykkönen, joka on niin mahdottoman paljon parempi kuin Tiger, ylittää tämän saavutukset? Vielä 2009 päättyneellä kaudella Tiger voitti noin joka toisen kilpailun, johon osallistui (Ai niin, kuten saimme lukea, silloin kentät oli vielä trimmattu Tigeria varten. Hommahan lopetettiin 2010). Koska MacIlroy voittaisi edes joka neljännen? Tigerilla oli neljä majoria putkeen, koska MI:llä on viisi tai kuusi? MacIlroy on hemmetin hyvä golfari, mutta Tigerin kykyä voittaa hänellä ei ole eikä tule.

Kiitos hyvästä yhteenvedosta tilanteesta. Tigerin mollaajat eivät ole mitään todellisia golfareita, niinkuin on jo nähty. Ymmärrys ei riitä hahmottamaan asioiden todellista tilaa.