28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
#214467 Ilmoita asiaton viesti

EFC kirjoitti: (26.3.2012 19:17:45)
38-2 nyt Tigerin saldo, vikalle rundille johdossa lähtiessään. Harvinaisen tyytyväiselle mies näytti ja myhäili #18 greenillä jo ennen puttejaan. Varmaan tuntui hyvälle, kun osa oli jo polkenut miehen syvälle suohon.
Mutta missä viipyy Chipin hehkutus?

Olen malttanut mieleni ja päästänyt hätäisemmät kommentoimaan ensiksi.

Jäätävä suoritus Tiger’iltä. Gmac roikkui jotenkin mukana alussa laittaessaan sisään 14. ja 15. metrin putit, mutta muuten ei hänellä, vaikka ei hermoilumiehiä olekaan, ollut mitään mahdollisuuksia. Tiger löi lähes koko ajan tarkasti ja pidemmälle sekä lähemmäksi lippua, viiden lyönnin ero maalissa on paljon. Saimme nähdä hyväntuulisen Tiger’in, jonka pokka juuri ennen lyöntiä petti ensimmäistä kertaa minun nähteni hänen asetellessaan palloa merkin eteen ennen toiseksiviimeistä puttia.

On mielenkiintoista nähdä mitä Masters’issa tapahtuu. Mahdollisesti saamme ainakin todistaa historian suurimman media- ja yleisöhuomion saavaa golfturnausta, niin kovat ennakko-odotukset tulevat lännenmiehet tilaisuudelle luomaan. Jäämme jännityksestä jäykkinä odottelemaan mitä tuleman pitää. Veikkaan, että Rory’kin hieman tutisee, mikäli miehet pannaan samaan flight’iin eka rundeille.