5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
#214417 Ilmoita asiaton viesti

yeux de serpent kirjoitti: (16.3.2012 14:54:24)

Johtaja XXL kirjoitti: (16.3.2012 13:39:22)

On selvää, että Golfinn voittaa ja vetää Tigeriä huolella pataan jos tämä menee Siätlen suunnalla kenellekään edes grippiä neuvomaan. Eikä Tiger pääse, perhana, karkuun juoksemaan, kun sillä on se akillesjänne klesa.

Olenkin sitä mieltä, että Tigerin kannattaa jatkaa Bryggaren viitoittamalla tiellä ja sekaantua politiikkaan. Kannattaa pyrkiä aluksi Orlandon kaupungin valtuustoon vaaliteemanaan; Ei Guggenheimia meille eikä muuallekaan! Tiger menee valtuustoon että heilahtaa ja politiikasta ei tarvitse tajuta hevon paskaa. Tämän on Bryggare esimerkillään osoittanut.

Huh huh! Kyllä täytyy sanoa, että tämä OT:n ja asiatekstin välinen ero on veteen piirretty viiva!

Eikös siellä Amerikassa ole kohta jotkut isommatkin vaalit? Poliittinen ura saattaisi siis Tigerille hyvinkin tulla kyseeseen, vaikkapa Clintonin jalanjäljissä. Näyttöähän Tigerilla on vastaavanlaisesta toiminnasta.

Nyt oli muuten jo todella lähellä, ettei Johtajan viesti lipsahtanut OT:ksi. Olethan jatkossa tarkkana, ettei tarvitse taas asiasta huomauttaa.

Minulle on taas joskus murrosiän hiostavina vuosina annettu ukaasi,että liiasta OT.sta menee näkö…vai olikos se OT:a,hmmm?