Re: Teetime.fi – Maksullinen varaus? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTeetime.fi – Maksullinen varaus?Re: Teetime.fi – Maksullinen varaus?

#532086 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (5.6.2014 5:20:06)

Rautamies kirjoitti: (4.6.2014 22:09:21)
Tuli Teetime.fi -palvelusta mainos-sähköpostia. Miksen jatkossakin katsoisi peliaikoja netistä ja varaisi peliaikaani puhelimitse caddieltä? Vai onko tässä joku asia mitä en ymmärrä? Lisämaksu itsepalvelusta on jo aivan oma lukunsa.

Vaikea tuon palvelun mielekkyyttä onkin ymmärtää, elleivät tätä kautta tilatut starttiajat ole selvästi halvempia kuin suoraan cadiiemasterilta tilatut. Niin vastaavat palvelut muualla maailmassa toimivat. Tarjolla on starttiaikoja erilaisin hinnoin, mutta aina ne ovat edullisempia kuin tiskillä.

Aivan. Tässä olisikin ideaa, eli ’Lentohaku’-tyyppinen palvelu, jossa omilla rajauksilla voisi hakea sopivaa aikaa, kenttää ja kustannustasoa ja tehdä varauksen. Tällöin GF-varausten automatisoitumisen kautta säästyisi kenttäyhtiön työaikaa, sekä prepay-ajoilla rahat tulisivat laariin rankkasateenkin sattuessa. Tämä mahdollistaisi vapaaehtoisessa SuperGolf-yhteistyössä oleville kentille yhteistyön purun, jotta voivat itse optimoida GF-tulot paremmalla katteella.

Nyt Teetimessa olevilla ominaisuuksilla ei mielestäni ole mitään lisäarvoa, varsinkaan kun niistä on lisäkustannusta. Mitä etuja saa omalla kentällä pelaava osakas? Mitä etuja saa lokkeileva green-fee Supergolf-pelaaja? Ei mitään.

Tässä ei ole kai muistettu kysyä ASIAKKAALTA mielipidettä ennen toteuttamista. Tämä on valitettavan yleistä Golf-piireissä. Siksi Supergolf- ja Petikon kenttä ovat raikkaita tuulahduksia lajille.

-R