Re: Tasoitusjärjestelmä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Tasoitusjärjestelmä

#269896 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (29.10.2014 21:29:01)

Jake2 kirjoitti: (29.10.2014 20:50:49)
Jos täällä pelataan keskimäärin 1 – 1.5 pistettä huonompia tuloksia kuin muualla Euroopassa ja CBA laskenta on sama, niin CBA:n täytyy mennä keskimäärin useammin miinuksille, muuten nuo keskimääräiset huonommat tulokset eivät pysyisi (vaan tasoitukset nousisivat vähitellen), koska bufferit ovat myös samoja kuin muualla Euroopassa.

Siis nythän on niin, että CBA-laskenta perustuu kisaan osallistuvien pelaajien tasoitusten antamaan odotusarvoon tulosten jakauman suhteen koko fieldin osalta. Niinpä tasoitusten oikeellisuus on se todellinen syy miksi yksittäisen kisan CBA poikkeaa liian paljon nollasta.

En suoraan sanoen ymmärrä mistä sinä oikein purnaat, järjestelmän soveltumattomuudesta yleisesti vai sen toteutumisen huonoudesta. Itse olen kommentoinut lähinnä jälkimmäistä.

Siitä olemme tasan samaa mieltä, että CBA on sieltä ja pitäisi poistaa.

Olen purnannut sitä että se toteutuu huonosti ja koittanut esittää yhdeksi osasyyksi sen että meillä pelataan keskimäärin 1-1.5 pistettä huonompia tuloksia kuin muualla Euroopassa 2. ryhmästä ylöspäin. CBA laskenta perustuu kuintenkin yleiseurooppalaisiin tulosodotuksiin, eikä meidän 1-1.5 pistettä matalampiin.
Ei tämä ole varmaan ainoa syy, mutta tuossa on minun mielestäni selvä virhe järjestelmässä, joka pitäisi korjata.