Re: Tasoituksista - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTasoituksistaRe: Tasoituksista

#278201 Ilmoita asiaton viesti
KL

Mertti kirjoitti: (24.9.2012 15:09:55)
Onkohan tämä järjestelmä missä pudottavia kortteja ei saa jättää jokaiselta kierrokselta, kuitenkaan se paras vaihtoehto? Eikö se kuitenkin kertoisi paremmin pelaajan potentiaalista, jos hän saisi jättää sen laskevan kortin aina, kun kierros on pelattu tasoitusvaatimusten mukaan? Harvemmin niitä huippukierroksia sattuu niin, että niistä ennakkoon jo tietäisi, ja minusta ainakin ne ennätyskierrokset kertoo siitä pelaajan potentiaalista, eikä satunnaiset epäonniset tasoituskierrokset ja muutamat kisakierrokset.

Mistä sinulle on tullut sellainen käsitys, ettei jokaiselta kierrokselta saisi jättää korttia? Siitä vain ilmoittamaan ennen jokaista kierrosta, että kyseessä on tasoituskierros. Ainakin Nexgolfissa asian voi ilmoittaa varausta tehdessään laittamalla rastin ao. kohtaan.

Helppoa kuin heinänteko ja ei kun pitämään tasoitusta yllä!

P.S. Jos aina jättäisi vain laskevat kortit, niin aika nopeasti olisi potentiaali käytetty kaikilla niillä, joilla kehityskäyrä on vaakasuora tai peräti laskeva. Ei tasoituksen ylläpito suinkaan tarkoita pelkästään niiden hyvien kierrosten ottamista lukuun, vaan tasaisesti kaikenlaisten, mieluiten tietenkin kaikkien.