Re: Tarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa?Re: Tarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa?

#279554 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (29.11.2012 10:03:23)

Rauski kirjoitti: (29.11.2012 9:58:50)

Timo Huvinen kirjoitti: (29.11.2012 9:14:50)
St Laurencen FT:ssa ja EGS:n junnu-SM:ssä asiaan sotkeutuneena kokonaismitasta kyllä pidettiin huolta eikä minään pelipäivänä ollut enempää kuin 2 tiitä siirretty 10 metriä enempää mittapisteestä. Tämä oli (ja on) tavoitteena, mutta toki todentaminen 6 kk myöhemmin on hieman hankalaa….

St Laurencen FT:llä oli toisena päivänä väylä 11 siirretty valkoisilta keltaisille ja viimeisenä päivänä ehkä taas valkoisille. Tuo oli erittäin hyvä ratkaisu varsinkin niissä tuuliolosuhteissa siinä pelaajat saivat miettiä ihan uudestaan mailavalintaa ja millaista sinne greenille yrittää, vielä kun lipunpaikka pisti ajattelemaan tullaanko greenille vai ei. Erittäin hyvä strateginen ratkaisu, uusi tilanne hankalisssa olosuhteissa. Tuollaista toivoisi enenmmänkin kilpailuihin, kun olosuhteet muuttuu tai ovat hankalat ja muutenkin. Jotain muutakin tuolla taisi olla, en vaan muista missä, hyvä arvaus olis 10 väylä tai sitten oli aluetourilla eri paikka.

EGS:ssä aika varmasti sanoisin, että ekana päivänä ykkösväylä pelattiin valkoisilta mustien sijaan. Jossain muualla oli myös sama juttu. Sehän oli muutenkin lippujen ja tiiboksien sijoittelun kannalta yksi iso helmi koko viimekesän kilpailuissa joissa oltiin mukana.

Ja juuri tätä olen peräänkuuluttanut viesteissäni. Kumpi on arvokkaampaa, noudattaa kirjan määräyksiä, jotka eivät kuitenkaan tee tasoitusten muutoksista sen oikeampaa tai väärempää, vai luoda kisoista pelaajille vaihtelevia ja mielenkiintoisia kokemuksia, joissa vaikkapa eri päivinä eri vahvuudet pääsevät esiin.

CBA:han tuonkin korjaa, ainakin jotenkin, jos kenttä helpottuu tai vaikeutuu normimitoista. Tai siis ainakin luulisi korjaavan;)