Re: Tarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa?Re: Tarvitseeko tasoitusjärjestelmää noudattaa?

#279505 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (25.11.2012 12:07:45)

Old Geaser kirjoitti: (25.11.2012 11:22:21)
Summa summarum, kovin vähemmän tärkeää koko tasoitusjärjestelmä. Jos tiiauspallot ovat 11 m päässä mittamerkistä niin siihenkö maailma kaatuu…

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin niihin ’oikeisiinkin’ kisoihin jotkut pääsevät mukaan tai jäävät rannalle juuri tasoituksensa perusteella.

Muistan, kun asensin ensimmäiseen autooni lisävalotelineet, oikein ralliautoissa käytettävät ja paksusta valuraudasta valmistetut. Ylpeänä vein autoni katsastuskonttorille uudet halogeenivalot telineisiin kiinnitettynä. Konttorilla katsastusinsinööri sanoi, että telineet ovat yhden senttimetrin liian korkealla. Yhden senttimetrin!! Haloo?!?!?!?

Ei auttanut itku markkinoilla. Valot irti ja isolla vasaralla ylempää vartta sentin verran alemmas. Sen jälkeen kelpasi insinöörille.

Tarinan opetus?

on se, että vain suomalainen tulkitsee kirjoitettua tekstiä kuin piru raamattua eikä osaa soveltaa tilannetta. Vähänkin fiksumpi katsastusmies olisi sen verran mittaa lipsauttanut, että olis jääny moinen huomaamatta.

Mutta mä odotan KL edelleen sitä sun vastausta kun kerroit täydellisesti ymmärtäväsi tuon ajatukseni, mutta et kuitenkaan ole suostunut sitä tarkentamaan. Epäilen siis edelleen..