Re: Taper tip - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Taper tip

#319645 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Vasen pakki kirjoitti: (6.3.2007 13:43:54)

Rifle kirjoitti: (6.3.2007 13:33:41)

Vasen pakki kirjoitti: (6.3.2007 13:22:34)

Rifle kirjoitti: (6.3.2007 12:56:11)
Toisaalta en ole koskaan ymmärtänyt, miksi joku haluaa yleensäkään pelata DG varsilla kun kunnon varsiakin on olemassa, joten ei siitä sen enempää 😉

Sen verran voin tulla vastaan, että Spinner on hyvä varsi, vaikka onkin RP:n tekemä. Muuten noi Riflet vaan jostain syystä tuntuu jopa meikäläisen puukäsissä kuolleemmalta kuin Elvis (tosin Elvishän tietääkseni elää). Jotenkin vaan mun mielestä DG:n tuntuu paljon paremmalta.

Sen verran kai minäkin voin tulla vastaan, että yhdessä uudessa wedgessä oli kerran kiinni DG:n varsin ja se tuntui jostain syystä sen verran hyvältä etten sitä heti vaihtanut.

Riflen perusvarsissa on todellakin pientä ’tunnottomuutta’, mutta vastaavasti varsien pehmeys korvaa tämän pienen puutteen monin verroin. Toisaalta jos PX varret sopivat swingiin niin ne ovat kaikkea muuta kuin tunnottomat.

Itse nostaisin ’kunnon varsien’ -listalle vielä Nipponin 1150:t jotka ovat teräsvarsien ehdotonta aatelia…

Taitaa olla aika lailla mielikuva juttuja. Mun asteikolla perus Rifle on jotain Elvis luokkaa, TF on sellaista Cisse Häkkinen kamaa ja PX on yhtä elossa kuin Tutankhamon. NS:n varret taas tuntuu musta tosi hyviltä. Mitä tuosta saataisiin loogisella päättelyllä aikaan? Luultavasti sen, että silmät sidottuina me tunnettaisiin eroja noissa varsissa yhtä hyvin kuin erotettaisiin sokkotestissä suomalaiset lager oluet toisistaan.

Vaikea sanoa onko kyse mielikuvista vai mistä, mutta todellisia varsien erot kuitenkin ovat. Itse uskon eri swingityylien ja lapojen muodon vaikuttavan tosi paljon siihen miltä jokin varsi pelaajasta tuntuu. Siksi esim. DG:n varret Mizunon bladeissä saattavat joskus tuntua ihan siedettäviltä.

P.S. ja sokkotestejä aletaan järjestämään niin lupaan erottaa suomalaiset lagerit toisistaan yhtä varmasti kuin taotut lavat ja valetuista 😉
Sen sijaan uskon erottavani oluen (valmistusmaalla ei väliä) mistä tahansa puna (tai valko) viinistä…