11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTalista tulee jokamieskenttä!Re: Talista tulee jokamieskenttä!

#366786 Ilmoita asiaton viesti

Debatista tulee varmastikin mielenkiintoinen, kun sen aika koittaa.

Talin historiallinen asema Suomen golfin alkujuurilla ja sen luontoon vuosien saatossa istunut kenttä varmasti pysyy sellaisenaan, eikä päälle aleta rakentamaan asuntoja. Populistisia väitteitä kaikki tyynni.

Eri asia on kuitenkin se, että saako hyvin pieni joukko Talin ry:läisiä pitää sisäpiirikerhoa kaupungin mailla, etenkin kun kaupunki subventoi kenttää huomattavalla määrällä. Uskonpa varmastikin että tämä tulee muuttuumaan. Eipä taida ry:llä olla muuta puolustettavaa kuin, että ’no kun tää on aina ollut näin…’.

Ry sellaisenaan voinee jatkaa nykyistä toimintaa, mutta kyseisillä maavuokrilla ei ole mitään mahdollisuuksia jatkua, ellei kenttä ole yhteiseen virkistyskäyttöön tarkoitettu. Näinhän se nyt ei ole. Yksityisellä maa-alalla saa tehdä mitä haluaa, mutta näin keskeisellä kaupungin alueella tulee olla kaupunkilaisia avoimesti hyödyttävää toimintaa tai sitten markkinavuokra.

’Meillä on niin paljon päättäjiä’ jäsenenä ei myöskään kovin pitkälle kanna, sillä valtuustossa on pitkä rivi opiskelijakortilla HYY:llä aterioivia demareita ja viherpiipertäjiä, joita tuskin kiinnostaa pienen piirin tukeminen siinä vaiheessa, kun tulee päätösten aika. Eikä välttämättä näille muutamalle pro-tali päättäjälle ole kovin suotuisaa poliittisesti alkaa tukemaan 1500:n hyvin toimeentulevan ihmisen erityisjoukkoa samaan aikaan kun koulutuksesta ja terveydenhoidosta leikataan.

Joka tapauksessa, parin vuoden kuluttua tullee varmasti mielenkiintoiset debatit, jotka näemmä on alkanut hyvin etuajassa, kun päättäjiä valitaan nyt…