Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen! - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSupergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!

#396965 Ilmoita asiaton viesti

Koff ari kirjoitti: (20.3.2009 18:45:08)
Hei.
Kaikkia keinoja voidaan näköjään käyttää jotta voitaisiin kiertää a) osakkeen osto, b) green feen hinta c) ja saada kaikki samat oikeudet ja edut kuin ne jotka maksaa ao kustannukset.

Jos Supergolffarit alkaa olla pääasiakaskuntana kaikilla kentillä niin siinä saa Sarfviikkin pistää putiikin kiinni..kun käyttäjät ei osta edes limupulloa raflasta..saatikka maistele hyviä lounaita joita on tarjolla….kunnon osakkeen omistajille. Että semmoinen on tulevaisuus..sitä saat mitä tilaat.

Tottakai kaikkia keinoja käytetään, jotta saadaan omiin pelimääriin ja tarpeisiin parhaiten sopiva paketti. Kuten on jo useita kertoja tullut esille, niin paketti voi koostua osakkeesta, pelilipuista, vuokrapelioikeudesta tai esim supergolf pelilippupaketista. Sitä kutsutaan asiakkaan valinnaksi. Äärimmäinen asiakkuuden muoto on omistaa osa yritystä, jonka palveluja käyttää.

Heikosti menee suomen golfkentillä, jos Supergolf muodostaa kentän pääasiakaskunnan. Pikaisella vilkaisulla Supergolfin sivuilla näytti siltä että maksimi käyttäjämäärä per päivä on 12 henkilöä (löysin yhden kentän), joitakin kenttiä oli joissa käyttäjiä oli 8 / päivä ja yleisemmin 4 käyttäjää / päivä. Eli tarkoititko sanoa että suomalaisilla kentillä käy hätäisesti 20 pelaajaa päivässä, mutta useimmilla alle 10.