Re: Suora lyönti tuplaa virhemarginaalin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluAjatuksia TGM:staRe: Suora lyönti tuplaa virhemarginaalin

#239596 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (24.5.2007 17:26:51)
Niin, tässä sinä edelleen oletat, ettei oikeakätinen draw-pelaaja koskaan lyö lähtölinjastaan oikealle, vaan että pallo aina palaa riittävästi vasemmalle. Minusta tuo ei ole realistinen oletus.

Jokainen näitä katselee omista lähtökohdistaan ja oman swingin kannalta. Mulle on ts:n kanssa rakennettu sellainen set-up+swingiajatus että pallo kaartaa takuuvarmasti vain vasemmalle. Toki vedän säännöllisesti läpimätiä vetoja, miútta ne olisivat metsässä millä tahansa swingi-ajatuksella.

Tämä nyt vähän eksyi, mutta idea on se, että useimmiten pelaajalla on mekaniikaltaan sellainen swingi (vahingossa tai rakennettuna) että se tuottaa luonnostaan tiettyyn suuntaan kaartuvaa lentorataa. Olisi hyvä jos pelaaja tietäisi ne elementit jotkä tämän lentoradan aiheuttavat ja käyttäisi tätä edukseen.

Surullisinta on nähdä tällainen perus-slaissari tähtäämässä keskellä väylää toivomassa ihmettä, jota ei koskaan tapahdu.
Siis, tunne swingisi ja rakenna pelisi sen varaan.
Ja mielestäni jompaankumpaan kaartuva rata on toistettavampi kuin kuin yritys lyödä suoraan. Erityisesti fade, tunnen pari fade-pelaajaa, joiden pallo tuntuu olevan AINA pelissä. Ärsyttävää.