Re: Suomiporojen taktiset kyvyt - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
#252183 Ilmoita asiaton viesti
ts

Jylan tuossa viittasi Ruotsissa 20 v sitten aloitettuun systemaattiseen valmennukseen. Toisaalta jossain ketjussa menneisyydestä haettiin Suomen Golfia nousuun aloittamalla vastaava touhu täällä.

Uskallanpa olla sitä mieltä, että tuo touhu aloitettiin Suomessa noin 10 vuotta sitten, ja ensimmäinen ikäluokka joka siihen junnuikäisenä lähti sisältää nimiä: Karjalainen, Mommo, Tuovinen, Kylliäinen, Mäkitalo, Sundström, Kakko, Korhonen jne jne eli aika hyvin on parin vuoden sisällä syntyneet tietään junnumaajoukkueista Toureille raivanneet.

Paljon on vielä kuitenkin tekemistä, ja varsinkin alle 70m:n peli pitää saada siihen malliin, että kahta kertaa enempää ei tarvitse palloa siltä matkalta lyödä, ennen kuin sen saa reiästä noukkia. Luotto tuon osa-alueen toimivuuteen antaa niin paljon lisää taktista valinnanvaraa peliin, että pienet häiriöt täydessä lyönnissä on paikattavissa konservatiimisemmilla avauksilla ja riskittömillä lähestymisillä. Siis sellaisillakin, joilla ei aina griinille päästä.

Hieno peli joka tapauksessa molemmilta näin ensimmäiseksi, ja varsinkin ensimmäinen kierros antoi vahvasti uskoa mahdollisuuksiin jopa voittaa noissa karkeloissa. Keväällä nähdään mihin suuntaan kehitys herooja vie, ja nouseeko CT:n kautta vielä muita suomalaisia tuohon rinnalle.

Niin.. kisan voittajahan pelasi total -14 ja Par5 väylät -12.