Re: Suihkuhinta vierasvenesatamissa :-) - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSaunotaan muualla?Re: Suihkuhinta vierasvenesatamissa :-)

#398783 Ilmoita asiaton viesti

Jylan kirjoitti:Itseasiassa kaikesta voisi ottaa pienen maksun, niin jokainen maksaisi aina omalta kohdaltaan palveluista.Se olisi helppo toteuttaa esim. poletti tai kolikkolukolla. Esim. 1 tai 2 euroa on kätevä kolikko eikä kirpaise ketään.
– suihku toimisi 1 min/2 €

Kiitos vaan nim Jylan, tämä TODELLISUUS on koettu vierasvenesatamassa Kasnäsissä silloin kun ko paikka oli aivan uusi. Samaan aikaan muissa kotimaan vierasvenesatamissa kuten Hanko / Tammisaari / Maarianhamina suihku/WC käyttö kuului vierasvenepaikkamaksuun. Aamulla kannatti herätä ajoissa niin ei tarvinnut jonottaa naisten puolella ruotsalaisten veneturistien kanssa tuntia yhteen puolikylmään makean veden suihkuun. Muut lisäpalvelut oli tietenkin erikseen hinnoiteltu.

Noh, kasnäsin suihkuun varauduin monella 5mk kolikolla (ainut rahake joka kävi laitteeseen). Ajattelin toimia todella nopeasti, mutta ehdin shampoon pestä vain puoliksi pois hiuksista, niin kaikki rahat olivat käytetty. Elämäni kallein suihku tähän mennessä 🙂 ja huuhdoin hiukset purjeveneessämme kylmällä tankkimakealla vedellä. Koskaan emme käyneet enää ko. vierassatamassa ja ’muistimme’ kertoa tätä hauskaa tarinaa kaikille tuttavillemme. Noh, yrittäjä vaihtui taloudellisten ongelmien takia ja kuulemma suihkuhinnoittelu muuttui …. Noh, me kuluttajana teimme valintamme ja pitkien purjehdusten jälkeen vähän lisäaikamatkaa ja valitsimme toisen vierassataman. 🙂