Re: Soketit lyhyissä Pitch-lyönneissä - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSoketit lyhyissä Pitch-lyönneissäRe: Soketit lyhyissä Pitch-lyönneissä

#200721 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (13.7.2014 21:31:12)

Slicer kirjoitti: (13.7.2014 21:04:38)

Teropa, suosittelen että testaat rangella hetken Mr. Fairwayn tipsiä ja kokeilet selkeää askellusta etujalalle, jota swingiopetuksessa on jo vuosia neuvottu tekemään. Pahimmassa tapauksessa kuluu 10 minuuttia hukkaan.

Mikäli edellisestä ei ole mitään apua niin voit aina tutkia tuhansia viestejä joita TS on viljellyt tälle ja muille palstoille. Netistä löytyy esimerkiksi informatiivinen ja viihdyttävä video jossa TS demonstroi pyöräilyshorseissa ainoaa oikeaa tapa lyödä palloa.

Ja eikös ole hassua, että vuosikausiin ei ole pelimiehiä neuvottu pitämään tai siirtämään painoa etujalalle, koska vihdoin tajuttiin mihin se johtaa. Aloittelijoille sitä edelleen kailotetaan, että ne sais edes jonkinlaisen osuman palloon, mutta pelimiehet todellakin pyörii keskitettynä tai jopa takajalan ympäri, joka onkin erittäin loogista.

Jos sua pätkääkään kiinnostais oikeesti miten toi pitää tehdä, miettisit miksi niin moni on löytänyt sen avaimen hyvään chippaamiseen juuri päinvastaisesta kuin tuo vanha oppi. Samoin voisit miettiä, miksi helvatissa pitäis mennä etujalalle, jos kerta pystyy lyömään loistavaa kaarta ja osumaa ilman sitä. Mutta eihän nuo sinua kiinnosta… tuupparina oman katkeruuden purkaminen vaan kun ei vuosien jälkeenkään vielä osu palloon edes.. puhumattakaan väylästä.

Kiitos, nimimerkki ts. Kun luin pari viikkoa sitten ohjeesi takajalan ympäri pyörimisestä, päätin kokeilla sitä, koska minulla on ollut jo vuosia vaikeuksia varsinkin lyhyemmissä pitcheissä. Ja nyt tuon ohjeen kera lyön parempia pitchejä kuin koskaan aiemmin 🙂
Myös chipit sujuvat nykyään paremmin.