Re: Soketit lyhyissä Pitch-lyönneissä - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSoketit lyhyissä Pitch-lyönneissäRe: Soketit lyhyissä Pitch-lyönneissä

#200719 Ilmoita asiaton viesti

Mr. Fairway kirjoitti: (3.8.2014 20:47:01)

B kirjoitti: (3.8.2014 19:20:45)

Mr. Fairway kirjoitti: (3.8.2014 12:57:54)

B kirjoitti: (2.8.2014 22:14:09)
Knudson ja painonsiirto

Knudson opettaa

Knudsonilla downswingin alussa varmaan lähes 10 cm sivuttaisliike kohteeseen päin. Oli oletettavasti hänenne luontainen ja sehän toimi, mutta perustuupparin tuskin kannataa tuollaista harjoitella, voi tulla ajoituksen kanssa vaikeuksia.

Mitäpä, jos asia onkin juuri päinvastoin. Entäpä, jos historian parhaimpien pallonlyöjien svingin keskeinen move onkin tuo magic one.
Jospa tuo nähty vaivattomuus ja toistettavuus kieliikin timingin helppoudesta.

Niin, miksipä ei?.. varsinkin jos liike ei karkaa liian suureksi. Joillekkin tuo varmaan on luontevaa ja jollekkin toiselle ei.
Jotkut opettavat chippaamiseenkin pientä keinuntaa jalkateriin.. Pienellä edespäinliikkeellä chipinkin downswing alussa ainakin varmistuu se, ettei
kauhota käsillä duffia. Tuota olen välillä kokeillut chipatessa ja hyvin se niinkin toimii.
Oma downswing ’triggeri’, oikean jalan sisäsyrjän paineenlisäys, antaa periaatteessa saman ’viiveen’ hartioille ja helpottaa minulla lantion kierron aloitusta.
Hommia voi tehdä monella tapaa.. mikä sopii kenellekkin.

Tässä lainauksessa on hienoa näytettä herrasmiesmäisestä mielipiteiden vaihdosta. Ei ole vain MINUN totuuttani, vaan erilaisia näkemyksiä, joihin molemmat keskustelijat suhtautuvat kiihkottomasti ja mahdollisia vaihtoehtoja pohdiskellen.

Laajemmatkin piirit saattaisivat osallistua tämän foorumin keskusteluihin, jos niitä käytäisiin tällaisessa herrasmiesgolfareille ominaisessa hengessä. Nyt keskustelujen sävy tulee muutamalta yhden totuuden arrogantilta julistajalta, jotka heti provosoituvat näsäviisaasti solvaamaan erilaisten ajatusten esittäjiä.