Re: -> Slightdraw / Golf raskaana? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolf raskaana?Re: -> Slightdraw / Golf raskaana?

#491731 Ilmoita asiaton viesti
Myy

Slightdraw kirjoitti: (9.4.2006 21:41:27)
Hoikka vaimo valitti hyvin aikaisessa vaiheessa, että swingin liikerata kärsii ja että draivin lyöminen kunnolla sattuu. Se pilasi pitkälti yhden golfkesän. Ja jos golf ei ole pelkkää kivaa ajanvietettä, vaan on myös tuloksellisia tavoitteita (sellaisiakin pelaajien joukossa kuulemma on), kaikki tuo on aika ikävää. Onneksi tila ei ole ikuinen 🙂
.

Harmi, että teillä meni kesä piloille. Selvää on, että kroppaa pitää kuunnella ja golf tapahtuu kasvavan mahan ehdoilla. Sen vuoksi täytyy varmasti täsmentää, ettei kukaan luule, että ihan ilmaiseksi oma pelini parani. Kyllä töitä joutui tekemään, että lyönti kulki. Range harjoittelu keskittyi täysin sen kadonneen painopisteen hakemiseen ja swingin viilaamiseen: piti kokeilla kuinka pitkälle mailaa voi viedä ja millaisen riuhtaisun kroppa kestää.

Kuten jo aikaisemmin kerroin, swingi lyheni. Se oli vain tosiasia, mikä oli hyväksyttävä. Aluksi harmitti kun lyöntienkin pituus lyheni. Esimerkiksi avaukset ajurilla olivat ainakin 30m normaalia lyhyempiä. Mutta kesän koittaessa – kas kummaa – pikkuhiljaa lähenin vanhoja lyöntipituuksia. Kun riuhtoa ei voinut, niin swingi rauhoittui ja siinä varmasti korjaantui monta asiaa.

Minulla on joka kesälle tavoite ja tuolle mahan hallitsemalle kaudelle lähdin siitä, että tietty tasurin huonontuminen on hyväksyttävä. Sen vuoksi olikin iloisesti yllättynyt, kun tulos oli ihan päinvastainen. Tärkeintä on lähteä kauteen avoimella asenteella: kausi voi loppua lyhyeen tai sitten jatkua loppuun saakka hyvin tuloksin.