Re: Singelpelaajien hidas peli! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSingelpelaajien hidas peli!Re: Singelpelaajien hidas peli!

#479308 Ilmoita asiaton viesti

No niin, mielenkiintoinen topic!

Tässä nyt on suurin osa tullut jo sanottua, eli suurimmat singeleiden peliä hidastavat tekijät ovat tosiaan jo mainitut par-vitoset, joilla hyvinkin usein joutuu odottamaan kakkoslyöntiään varten greenin vapautumista. Sama pätee tietysti myös lyhyisiin par-nelosiin. Enemmänkin näillä väylillä peliä hidastavat kuitenkin ne, jotka odottavat sen greenin tyhjenemistä, vaikka on sellainen yksi tuhannesta mahdollisuus pallo sinne saada.

Mutta itse singelinä (1,3) en kyllä sanoisi, että greeneillä aikaa tuhlaantuu sen enempää kuin muillakaan. Siinähän on tietysti loistavasti aikaa ihmetellä puttilinjat muiden lyödessä jne. En tietysti kiistä, etteikö niitä Eurooppa tour -ihailijoita aina löydy, jotka makaavat mahallaan maassa vatupassin kanssa miettien metristä puttia. Lyöntirutiineiltaan singelit yleisesti ovat mielestäni hyvin nopeita, turhaa pilkkimistä harvoin esiintyy, johtuen siitä, että lyönti on jo sen verran rutiininomainen ja tuttu ettei sitä tarvi sen kummemmin enää miettiä.

Varsinkaan FGT:llä/Haastajakiertueella pelaamani kierrokset ovat olleet hyvinkin nopeita, eli ei tuota hitautta ainakaan yleistää voi noin radikaalisti kuin avausviestissä, että aina on hidasta kun on singeleitä edessä.Tästä tuli nyt näköjään melko ’singeli-puolustus’ posti, joten haluan selventää, etten todellakaan kiistä etteikö meistä singeleistä löytyisi niitäkin pelaajia, joilla kestää aivan tolkuttoman kauan.

En itsekkään siedä hidasta pelaamista, mutta en myöskään ymmärrä niitä, joille kierroksen nopeus on se pääasia ja hitaan ryhmän eteen sattuessa ollaan täysin hermoraunioina ja kaikki keskittyminen pelistä siirtyy vihaan edellä menijöitä kohtaan. Ja jatkoksi vielä, että pallo-onki ei kuulu golfkentälle. Se on naurettavin väline mikä bägistä voi löytyä (chipperi on listalla numero kaksi). Useammin niitä onkijoita kesän aikana joudun odotaamaan kuin singeleitä.

Pienellä miettimisellä siellä kentällä voi hyvinkin nipistää tuloksestaan lyöntejä pois.