Re: Sama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä?Re: Sama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä?

#277683 Ilmoita asiaton viesti

koira kirjoitti: (26.10.2012 20:30:01)

Rauski kirjoitti: (26.10.2012 18:57:57)
Nyt suu suppuun, ei tästä ole tarkoitus herättää mitään tappelua. J-PS:n näkemys on ihan hyvä, itse en tuolta kantilta asiaa osannut ajatella.

Mielestäni on ihan hyvä ettei osaa ajatella kovin ideologisesti. Tosielämässä tuo ajatus ei toimi, oli syynä huono suunnittelu, kentänhoito, olosuhteet, talous tai luonnonsuojelu.

Rauski jatkoi: (26.10.2012 18:57:57)
Toisaalta tuossa paikassa en kyllä kauheasti etua näe, muutakuin matkassa noin 25 metriä. Jos vapauduttaisiin sivuvesiestesäännön mukaan kahdella mailanmitalla, niin palloa joutuisi lyömään todella jyrkästä rinteestä ja suht tiukasta raffista, matkaa olisi lipunpaikasta riippuen noin 15-30 metriä. Lipunsuunnassa taaksepäin pääsee valitsemaan erittäin hyvän paikan ja makuun matkaa noin 40-60 metriä. Jotenkin kuvittelisin että vaikka olisi scr pelaaja niin tuo jälkimmäinen voisi olla jopa parempi vaihtoehto pelastaa par.

Nopeasti katsoen lipunsuunnassa pääsee hyvään paikkaan, mutta todellisuudessa ei. Griinin puolelta veteen tulllutta palloa joutui menneen kesän SM-kisailujen jälkeen jatkamaan tieltä / metsästä. Uutta palloa kannattii jopa harkita vaikka joutuisi pakittamaan yli 200 metriä. Tämä eei voi olla tarkoitusknemukaista.

Rauski vielä: (26.10.2012 18:57:57)
Lähinnä kysymys oli siitä, että aikaa säätyisi ruuhkaisella kentällä, kun ei tarvitse takaisin päin talsia. Ongelma on vielä siinä, että sitä ei näe kunnolla menikö se rinteestä veteen vai ei, siellä sitä käydään etsimässä ja sitten palataan takaisin. Eli keltaiset tuossa on ihan hyvin perusteltu, mutta en näkisi myöskään, että punaiset olisi mitenkään poissuljettu mahdollisuus.

Välillä näkee, välillä ei. Sen mukaan pelataan.
Pelin nopeudenkin kannalta tuo ideologinen keltaisten tunkeminen jokaiseen ’ylitettävään’ esteeseen on turhaa.

Tuo keskimmäinen väite on aika hanurista, sentään kotikenttä ja kyllä lipunsuunnassa taakasepäin on erittäin hyvä paikka wedge pelaajalle joka osaa valita siihen oikean wedge lyönnin. Tuossa ei todellakaan ole mitään metsää.