Re: Romahtaako Suomenkin osakkeet? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRomahtaako Suomenkin osakkeet?Re: Romahtaako Suomenkin osakkeet?

#343456 Ilmoita asiaton viesti

Pikkuhiljaa alkaa kupla tietyissä suunnissa ainakin rapsahtelemaan. Tietyissä uusissa kenttähankkeissa on osakkeiden hintoihin sekä vastikkeisiin ladattu sen verran lisäarvoa, että omistajatkin ovat alkaneet näemmä pohtimaan osakkeidensa kohtaloa!

Kullo ei ole niin hieno / hyvä kenttä kuin annetaan/annettiin ymmärtää. Kytäjän ja Vanajanlinnan hinnoittelulla haettiin vaan statusta, johon ei tämänkokoisessa maassa taida kuitenkaan löytyä tarpeeksi väkeä!

Pääkaupunkiseudunkin hyville kentille alkaa saamaan osakkeita ’järkevillä’ hinnoilla esim. Nordcenter, Talma ym.

Taisi aikoinaan mennä tämänkin lajin harrastajilla markat ja eurot sekaisin, kun 30 000 markan osakkeet nousivat 30 000 euron arvoon!

Kenttähankkeita on Etelä-Suomessakin niin monta, että ruuhkaisuuskin alkaa varmasti pikkuhiljaa helpottamaan.

Suurin osa (onneksi!) tämän lajin harrastajista arvostaa kuitenkin harrastuksessaan muita asioita kuin pelkkää statusta, jota haetaan maailman kuuluisimmalla suunnittelijalla, klubitalon marmorilattialla, valkoisella bunkkerihiekalla tai pelioikeuksilla ympäri Eurooppaa.

Totuus on, että n. 2000 – 8000 eurolla, sijainnista riippuen saa tänä päivänä osakkeen kentältä, joka on rakennettu yhtiön omalle maalle, yhtiö on velaton, kentällä on kahdeksantoista hyvässä kunnossa olevaa väylää ja viheriötä, klubiravintola on viihtyisä ja siivotaan ainakin päivittäin, ruokaa ja juomaakin löytyy sopiviin tarpeisiin, pelikierroksen jälkeen voi käväistä saunassa jne.

Junioreille on järjestetty valmennusta sekä harrastajille opetusta ym.

Minulle sekä monelle muullekin tuntemalleni pelaajalle, jotka olemme tähän lajiin ihastuneet jopa rakastuneet se yleensä riittää mainiosti.