Re: Reikä pelattu vai ei? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötReikä pelattu vai ei?Re: Reikä pelattu vai ei?

#280002 Ilmoita asiaton viesti
PG

ts kirjoitti: (3.6.2012 21:27:11)

PG kirjoitti: (3.6.2012 20:28:33)

ts kirjoitti: (2.6.2012 21:42:57)

PG kirjoitti: (2.6.2012 21:23:00)

ts kirjoitti: (2.6.2012 19:55:23)
Eikä pelaajaa voi siitä rangaista, että hän ei tiedä ulkopuolisen tekijän kuljettaneen pallon reikään. Peliä jatketaan silloin siitä mihin pallo on jäänyt eli tässä tapauksessa reiästä.

Siitä ei tietenkään voi rangaista. Ei silloinkaan, jos videokamera on tallentanut ulkopuolisen tekijän vieneen pallon reikään. Pelaajalle ei vain voida antaa albatrossia, jos tiedetään, että hän ei ole sitä tehnyt. Ei se rangaistus ole.

Kuka tietää ja missä vaiheessa. Asiasta kyllä löytyy ihan deccarikin.

Jos tarkoitit deccaria 18-1/3, niin se kertoo, että pelaaja ei saa rangaistusta jos hän tietämättään lyö palloa paikasta, johon ulkopuolinen tekijä on sen kuljettanut. Käsiteltävään tapaukseen (aloitusviesti + viesti 8) se ei sovellu, koska siinä pelaaja ei lyö palloa paikasta, johon ulkopuolinen tekijä on sen vienyt.

Viestin 8 lähtökohtana on se, että ulkopuolisen tekijän osuudesta tapahtumiin ei ole mitään epäselvyyttä. Ulkopuolinen tekijä kertoo tapahtuman itse pelaajalle hänen ollessaan vielä viheriöllä. Oletetaan vielä, että toinen pelikaveri tarvittaessa vahvistaa kertomuksen, kolmas vaikkapa näyttää videon tapahtuneesta ja että paikalle kutsuttu tuomari uskoo kuulemansa ja näkemänsä. Mihin hänen ratkaisunsa perustuu ja mikä se on?

Sun kanssa tuntuu tosiaan reunaehdot aina muuttuvan tarinan edetessä.

Reunaehdot sanelin tämän ketjun ensimmäisessä viestissäni (viesti 8):

1. pallo ei mene lyönnillä reikään, vaan ulkopuolinen tekijä vie pallon reikään.
2. tieto pelaajalle tästä toimitetaan hänen ollessaan vielä viheriöllä

Reunaehdot eivät ole muuttuneet miksikään. Vai onko sinun mielestäsi viesteissä 1 + 8 esitetylle tapaukselle ratkaisuna: albatrossi tuli, koska pelaajaa ei voi rangaista siitä, että hän ei tiennyt ulkopuolisen tekijän kuljettaneen pallon reikään?