Re: Rangeko julkinen paikka? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: Rangeko julkinen paikka?

#443740 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Rauski kirjoitti: (27.2.2012 21:30:57)

Haade kirjoitti: (27.2.2012 20:58:29)
Ts -Ajattelisit edes Hyvinkää golffin mainetta ja antaisit asian olla. Omasi on mennyt ajat sitten, en ikinä menisi kaltaisesi ihmisen opetukseen! En koskaan! Ja en varmasti ole ainoa! Teet vaan hallaa rakastamallesi lajille tuolla täysin älyttömällä taistelulla tuulimyllyjä vastaan.

Asia on juuri siten, kuin mitä ”ulkomaille” asian tiivisti – kehoitan kaikkia lukemaan viestin nro 867. Sieltä saatte oikean tiedon asiasta.

Ongelma on siinä, että täällä on niitä luulee tietävänsä tyyppejä ja niitä jotka ammattinsa ja kokemuksensa perusteella tietää just tasan tarkkaan kuinka asia on. Nyt nämä luulee tietävänsä kompaavat toisiaan ja latelevat typeriä väitteitä niistä jotka tietävät.

Mulla on sellainen tunne, että ne jotka näitä ymmärtää, niin kenenkään maine ei ole mennyt missään kohtaan. Sen sijaan on hauska lukea esim sinun viestejä, kun järki ei enää pysy mukana niin mennään henkilökohtaisuuksiin, kun ei luulo ollut tiedon väärtti eikä sitä pysty mitenkään enää perustelemaan.

Onneksi näille sivuille on olemassa ihan oikea vaihtoehto tuolla fora:n puolella, siellä ei typeryyttä juurikaan esiinny.

Täällä on muutamia Proita, jotka luulevat hallintaoikeuden tai omistusoikeuden oikeuttavan asioihin, joihin se ei oikeuta. Piste!