Re: -> Raffimies - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#293302 Ilmoita asiaton viesti
KL

raffimies kirjoitti: (26.11.2007 15:02:01)

Voisko nyt joko jo kertoa, millä lailla mä huijaan ja ketä ?
Kisakierroksista kaikki kortit on mennyt tasoitusrekisteriin, ja harjoituskierrokselta en saa jättää korttia, vaikka haluaisinkin.
Mitä tulee tiiboxeihin, niin valkoisiltakin välillä tasoa mittaan, vaikka iän puolesta punaisille siirtyminen on lähempänä.
Itse olen kyllä sitä mieltä, että jos nelosen tasoituksella ruvetaan yleisesti yli 80 taputtelemaan, niin tasoitus pitäisi olla jotain muuta kuin 4.

Vaikuttaisi siltä, että pelaat harvinaisen tasaisesti, eli surkeita kierroksia ei tule juuri lainkaan, mutta toisaalta potentiaali ei riitä niihin huippukierroksiin. Noin oman kokemukseni perusteella nelosen miehet pystyvät joskus pariin ja jopa alle, mutta pelaavat myös yli kahdeksankympin (reilustikin), eli hajontaa on eikä keskiarvo ole millään muotoa tasurin pinnassa.

Jos olet korttisi asiallisesti jättänyt, ei sinua huijaamisesta voi syyttää, mutta kierroskeskiarvosi antaa kieltämättä ymmärtää tasoituksesi olevan liian korkea. Toisaalta jos kisoissa ei niitä huipputuloksia synny, ei tasurikaan pääse putoamaan, ykkösryhmässä pitää kuitenkin pelata pirun hyvin saadakseen sen tasurin pysymään, saatikka sitten putoamaan.