Re: Puurot ja vellit sekaisin koko keskustelussa - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPuurot ja vellit sekaisin koko keskustelussaRe: Puurot ja vellit sekaisin koko keskustelussa

#456797 Ilmoita asiaton viesti

kebax kirjoitti: (30.9.2010 12:51:22)

hkgolf kirjoitti: (30.9.2010 12:40:01)
Miksi liitto ei lähde purkamaan vyyhtiä toisesta päästä? Kysymällä mitä pelaajat haluavat ja mitkä ovat heidän halunsa ja tarpeensa golfin suhteen?

Mitäs jos siinä onkin tapahtunut juurikin niin? Jäsenet kuuluvat seuroihin joissa valitsevat edustajansa liittoon. Ja sitten sitä kautta pelaajien toiveet menevät asiaa pohtivien tietoon.

Ei puhuta samasta asiasta.

Nyt kysytään osakkeenomistajilta, mitä muut haluavat. No, vastaus ei ole oikea, eikä sen avulla ratkota kenttien ongelmia.

Jos kentällä ei ole ongelmia, hyvä kentälle. Jatkakaa samaa rataa. Jos on, niin kannattaa katsoa peiliin. Kaukopelaajat ovat liikkuvaa rahaa, joka on hyödynnettävissä kentän haluamalla tavalla. Se jos mikä kannattaa ottaa mahdollisuutena eikä uhkana.

Jos kenttä on ongelmissa, niin miksi syytetään pelaajia. Ei kenttien ongelmat poistu pakottamalla pelaajia tiettyyn muottiin.

Tämä nykyinen etäpelaajasoppa on kenttien ja seurojen aiheuttama ja siten myös niiden korjattavissa. Pelaajat pitää kuitenkin sitouttaa lajiin porkkanan eikä kepin avulla.