Re: Puttiharjoittelusta Antillle - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKokemuksia puttiharjoittelustaRe: Puttiharjoittelusta Antillle

#498167 Ilmoita asiaton viesti

Etpä ole tainut Antti käydä Kivenlahden hallissa. Siellä voi mainiosti harjoitella erilaisten kallistusten huomioon ottamista. Valitettavasti pinta ei hiekasta huolimatta vastaa täysin oikeata greeniä. No, erilaisten kenttien greenitkin ovat kovasti erilaisia ja varsinkin ennen kisoja pitäisi aina huolellisesti tutustua eri kenttien tapaan hoitaa greenäjään.

Puttien harjoittelu ei ole pelkkää sarjojen takomista. Perusasioiden, asennon, suuntaamisen ja lyöntitekniikankin pitää olla kunnossa. Itse harjoittelin viime talvena (ensimmäinen talveni) ahkerasti kotona puttimatolla. Tuhansien puttien jälkeen olin mielestäni keväällä kohtuullisen hyvä puttaaja. Peräkkäisten kaksimetristen puttien ennätys oli kivunnut jo 30:een.

Karu totuus alkukesällä oli, että putti oli ajoittain täysin hukassa. Onneksi pelasin varsin paljon proystäväni kanssa. Hän korjasi puolenkymmentä virhettä puttaamisestani. Pääsin juonesta kiinni. Puttaaaminen alkoi sujua myös tositilanteissa. Pääsin muutaman kerran kierroksella jo selvästi alle 30 putin.

Puttimatolla kotona tuntui toisinaan, että tätä voi jatkaa loputtomiin. Kerran kokeilin, montako kertaa saa pallon parista metristä peräkkäin sisään. 99 kertaa se onnistui, sadannen söhrin ohitse.