Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443685 Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni Ulkomaille on moneen kertaan antanut perustelut, ettei mitään laillisia keinoja/oikeutta kieltää neuvomista rangella ole kenelläkään

Luin viime viikolla koko postauksen läpi ja ts:n mielipide on nyt kovasti lientynyt. (aluksi olivat amatöörioikeudetkin menossa…). Eli varmaan ollut hyödyllinen keskustelu kun on vaikuttanut mielipiteisiin:)

Ihmettelin vain miksi yksikään toimari ei ole tullut esille ja sanonut painavaa sanaansa asiaan, sillä epäselvähän tilanne näyttää olevan. Joku pro luulee voivansa kieltää, mutta suurin osa tietää, ettei onnistu käyttännössä vaikka halua olisikin.

Golfpistecomissa muuten opastetaan aloittelijoita, että ottaisi mukaan jonkun joka neuvoisi ja opastaisi lajin saloihin.

Erikoinen laji tämä golf, aika harvassa lajissa ihan tahvo tavalliset käyvät ammattilaiselta oppeja ottamassa. Tämän palstan mukaan pitäisi, mutta miksi jos ihan vaan harrastaa eikä suuria tavoittelekaan, kunhan harrastusta. Vaikka ei omaisi täydellistä hiihtotekniikkaa, niin silti on ihan mukava hiihdellä. Meitä on niin monelaisia harrastajia ja pitäisi ottaa huomioon kaikki; joku vaimo vaan mieluummin kuuntelee miehensä ’vääriä ohjeita’ kuin pron ’oikeita’.